augusti

länge sen jag skrev nu, såg jag. har iofs varit utan internet i över en månad och det har nog bara varit sunt.
har i af hunnit vara i bulgarien med hela familjen. det var trevligt, om än det var lite väl dålig mat och sura människor. men bruna(re) blev vi :)

det går segt här, i min lägenhet. jag finner liksom ingen inspiration och hänger mycket hellre i mitt andra hem. dumt, jag vet. men nu har iaf min syster lovat komma hit och hjälpa mig med lite inspiration och tankar. nästa vecka någon gång. men så har jag ju inga pengar heller. vad är det för vits att ha massa idéer när man ändå inte kan genomföra dem?

ikväll blir det väl en liten fest här hemma och sen kafelino-fest. woho. äntligen får jag vara med på en s-fest. blir kul. men jag önskar att min älskling kunde vara med. men det går inte. inte denna gången. kanske nästa gång. 

åker i af till henne imorgon och jag längtar. har inte sett henne på över en vecka nu. usch. jag som sa att jag aldrig mer skulle vara utan dig i en vecka, någonsin igen. men så blev det. 

på söndag fyller i 11 år och jag förstår inte hur han har kunnat bli så stor! mosters älskling! åh, vad gammal man känner sig nu! 

får väl uppdatera mig efter helgen...

RSS 2.0