since you've been gone

vet inte riktigt var jag ska börja. orden liksom stockar sig och jag får inte ur mig någonting känns det som.
kan i af säga att jag haft en riktigt bra vecka. fick finbesök där på onsdagen och jag blev både pirrig i magen och röd om kinderna när hon uppenbarade sig framför ögonen på mig. och vad underbart det var att få vara nära igen... vi hade grymma dagar tillsammans. vi hann med en snabbvisit hos lisa och tomas när de hade kommit hem från florida/bahamas. men nu då? saknaden och allt det där. suck. men det är det så klart värt. jag skulle inte vilja ha den här tiden ogjord. allt löser sig i slutänden. och om jag får åka ner och jobba i nya butiken så vore det ju mer än bra liksom.

idag ska det firas här hos mamman och pappan. bror och fru har fyllt 40 båda två så nu kommer tjocka släkten och det är ju som alltid roligt att träffas. sen tror jag att jag ska åka hem och förhoppningsvis umgås med lisa och tomas. känns som det var en evighet sedan vi hängde. saknar dem så otroligt.

nä, nu måste jag gå och sminka mig och fixa lite här innan folket kommer.

i dina kyssar öppnar himlen sig för mig nu...


post umeåweekend

kände att det inte riktigt var dags för sömn än. även om jag är fruktansvärt trött och ögonen nästan går i kors här så känns det ändå som att jag måste skriva av mig lite.

i fredagskväll möttes jag upp av en trött liten tös vid bussen och det var mycket nervöst. men åh, så trevligt att få en kram. vi åkte hem och somnade nästan omedelbums. eftersom k jobbade åkte jag in till stan på lördagen och träffade moa, sara och lillebror. det var riktigt nice. åkte sedan tillbaka till lägenheten för att vila lite. eftersom mina kostvanor denna veckan varit sisådär mådde jag riktigt dåligt och somnade nästan på en gång. på kvällen blev det kebabmiddag och senare lite schlager hos nadja. väldigt trevligt om än kort. sen åkte vi hem och kollade på film och somnade i soffan.

idag har vi kollat klart på filmen vi somnade ifrån igår och sen var det bara att åka iväg till  ica för att handa lite bussmat och sen till busstationen. grymt tråkig resa, men det är ändå märkligt att hemresan alltid går fortare än ditresan. kanske för att jag längtade mer i fredags än jag gjorde idag... 

nu ska det nog bli sova av förhoppningsvis och efter lite sömn påbörja en 4-dagarsvecka med eventuellt besök där i mitten någon gång!

natti!

umeå nästa

eller ja, åtminstone om två dagar och just nu känns det som att tiden slääääpar sig fram. det pirrar sjukt mycket i min mage och jag somnar med ett leende och vaknar med detsamma. det här är helt galet, men jag klagar inte!

kanske är det här det mest korkade vi kan göra, men samtidigt måste jag följa mitt hjärta. det har jag alltid gjort och visst kommer det bli sjukt jobbigt, sen, men jag kommer att ångra mig för evigt om jag inte gör det här.

man får liksom ta smällen när den kommer och jag är beredd att göra det.


visst finns mirakel, och för mig är det faktiskt du!
dina kyssar....

haha!

a rush of blood to the head

igår försökte jag skriva ett inlägg. jag har så mycket som vill ut. men det liksom fastnar. det går inte. jag vet inte hur jag ska formulera mig. kanske får sätta upp ord bara. enkla ord som förklarar. men det kanske inte behöver basuneras ut heller. men jag kan säga såhär, att det är fint när det pirrar i magen och mobilen plingar till lite då och då.. synd att sverige är ett så otroligt avlångt land bara.

sega söndag

oj oj vad trevligt det var igår!

det blev inte alls pannkaka av det hela utan bara en massa skratt och ja, en helt underbar kväll helt enkelt!

vi började hemma hos fia och kollade på melodifestivalen. måste ju erkänna att jag inte alls tyckte om att carola åkte ut. hon är ju min favorit, alltid. sen spelade vi buzz och det var grymt roligt. eftersom vi var ojämnt antal fick jag vara själv men det gick ganska bra ändå :)

sen åkte vi in till stan och kafelino. det var länge sen jag hade så roligt. grymt!

nu blir det väl strax sova och sen väntar en ny jobbvecka!

natti.

make out

idag är det som bekant lördag. jag har jobbat hela dagen och är väl egentligen alldeles för trött för att sätta mina fötter på kafelino, men vem bryr sig egentligen om det? inte jag i af. ska bli så sjukt roligt att gå på fest och titta lite på melodifestivalen och sen gå ut på make out. länge sen jag såg fram emot det så mycket, men nu blir det väl bara pannkaka av alltihop bara för det. jaja.

kanske borde äta något innan jag drar.

private practice

idag har jag jobbat och råkade få med mig ett par nya jeans. jag tror att jag måste gå på avvänjning redan efter första veckan. det här bådar inte gott för min plånbok, men ack så snygga kläder jag hittar.

lunchade med teresa och det var mysigt. hann inte prata så mycket för hon fick springa iväg mitt i lunchen men det var trevligt ändå. efter lunch kom det fyra kartonger fulla med nikitakläder. snacka om att vara i paradiset liksom! woho!

efter jobbet fick jag besök av jennie. jättemysigt att umgås några timmar.

och den där serien, oh my god vad jag får gråta! det är sällan en spin-offserie blir så bra som denna!

image134


nu dags för lite sömn och lite tetris på mobilen. haha. it's addictive!

hardwear is the shit!

åh, vad jag är lyckligt lottad!

igår jobbade jag min första dag på mitt nya jobb. finns det en bättre känsla än att vakna och verkligen längta till jobbet? nej jag tror inte det. jag var verkligen toknervös men det känns som att det gick bra ändå. de är så gulliga och jag råkade hitta mig ett par nya skor och ett par nya hörlurar för mina vita till min iPod börjar ha sett sina bästa dagar nu.

skorna kan man se här : image133 (grymt liten bild, men det var den enda jag hittade)

kan bara säga såhär, jag kommer INTE ha mycket pengar kvar den här månaden. hehe.

idag har jag promenerat till syster för att mysa med barnen hela dagen. grymt trevligt var det och jag har med a's hjälp blivit en hejare på att steka plättar! tack, mosters prinsessa!

nu ska jag krypa upp i fåtöljen och kolla en romcom jag lånade av fia igår.

så var det söndag igen

okej, mitt förra inlägg var kanske lite väl gnälligt, men det kändes bara så hopplöst just då. när jag för en gångs skull hade planer för helgen så blev det inget av något. det suraste var nog att jag inte orkade jobba och att jag inte orkade träffa cajsa min cajsa som äntligen kommit upp till luleå. men hon förstår ju så klart.

igår traskade mina prinsar och prinsessan hit och de såg ut som tre små snögubbar när de kom fram.
försökte att inte vara så nära dem för jag vill ju inte vara orsaken till att de kanske får min flunsa. vi myste lite sådär på avstånd i några timmar och sen kom syster hit och vi åt middag tillsammans. det var ungefär min behållning denna helgen. och det faktum att jag även idag ska få middagssällskap i form av syster och barnen. tacos blir det och det hoppas jag kommer smaka (mina smaklökar har gett upp).

ni får gärna hålla tummar och tår för att jag är pigg så jag orkar jobba imorgon.

inte riktigt min dag idag.

nog är det väl ändå hemskt att man aldrig ska få vara glad!

jag som har längtat och längtat efter att få börja jobba och så blir man bara sjukare och sjukare istället för att bli frisk. det där kan jang är ju bara skit! inatt hade jag hjärtklappning och magkramp så jag har väl kanske sovit ungefär 2 timmar effektiv tid. men snart kommer sötmoster med medicin och citron. då kanske det blir ordning på torpet. känns bara så grymt surt att bli sjuk nu när jag äntligen fått ett riktigt jobb. blir gråtfärdig bara jag tänker på det. och så mamma och pappa som hänger i brasilien. och lisa och tomas som åker till florida om två dagar. ja, man får faktiskt tycka synd om sig själv. ibland. och just är det faktiskt jättesynd om mig. så det så!

och den där konserten jag skulle på ikväll, ja den är ju bara att glömma den också!

det är verkligen jätteroligt att vara jag idag.

RSS 2.0