kärlek är ett brev skickat tusen gånger

tack anna, nu går den på repeat här...


vad jag bryr mig om nu
är att du kommer nära mig
även om det är för sent att älska dig
vad jag bryr mig om nu
är att från samma säng
lyssna till samma regn

vad jag bryr mig om nu
är att få ut dig ur skallen
är att aldrig ge hela hjärtat för kärlek igen
den tar slut från kyss till kyss
vad jag bryr mig om nu är att aldrig ge
hjärtat rakt ut

vad jag bryr mig om nu
är att du ligger vaken
i morgontimmen när regnet slår mot fönstret
och det låter som nån går på dig
vad jag bryr mig om nu
är att du då ser det
hur smutsigt livet blivit

och vad jag bryr mig om nu är att se din blick så sårad
när alla löften klingar falskt
nästa gång du lovar någon allt
vad jag bryr mig om nu
är dina armar om mig
även om jag vet att jag måste glömma dig

vad jag bryr om är att se dig gråta
för jag har gråtit
och du ringde aldrig
vad jag bryr mig om nu är att du kallar på mig
även om jag inte kommer tillbaks till dig

vad jag bryr mig om är att se som i slowmotion
när du går sönder inuti
så som jag gjorde det
vad jag bryr mig om nu är att du kallar på mig
även om jag inte kommer tillbaks till dig

hot rocks

min lediga dag igen. tisdag. jag har sedan jag vaknat (halvåtta) gråtit mig rödögd till "ps i love you", ätit frukost i min fat boy, slängt in två maskiner tvätt och suttit här framför datorn. en rätt okej ledig-dag må jag säga. fast jag känner mig inte riktigt pigg. huvudet spränger och inte ens kaffe hjälper. tror jag har något i kroppen. måtte jag inte bli sjuk nu bara. det går inte. 

igår råkade jag handla ett par skor till. min fina granne pikade mig så fint och sa att hon knappt kommer ut ur hallen för det är så mycket skor. jaja. jag älskar skor, fast allra mest gillar jag jackor. har bara blivit tre sen jag började på mitt nya jobb. men skor är roligt också. 

 lite fina är de allt!

imorgon är det valborgsmässoafton och med det fem år sedan min mormor gick bort. min älskade mormor. finaste människan i världen. önskar jag hade sagt till henne hur mycket hon betytt och betyder för mig. kan fortfarande höra hennes röst i huvudet. hennes skratt. hennes tokerier får mig att le. och hennes förmaningar får mig att bli lite skamsen. det var som min gamla kompis josefin sa, att vår mormödrar sitter där uppe i himlen och tittar ner på oss, fast inte hela tiden (hoppas jag). men det gör de nog inte. inte hela tiden. för de har säkert så mycket annat att göra där. nu blev jag sentimental och lite blödig här känner jag. men vem ska bry sig? det är min blogg och jag skriver vad jag vill.

nä, nu dags för lite styra-upp-här-hemma.



heart of stone

oj vilken bra helg jag har haft!

i fredags var det ju min lediga dag pga att jag skulle ta bort den där tanden på sjukhuset och det blev ju bra. fast det blev inte den tanden som var tänkt från början. men det här är ju bättre. när det var överstökat åkte jag och mamman till arcus och vårmässan. samma skit som alltid men det är ju alltid roligt att kolla runt lite.
efter det åkte jag hem och skådade en myrinvasion som hade sitt läger i toaletten, ja inte i toalettstolen förstås, utan bakom. usch vad jag mådde illa! men jag har en fin hyresvärd som nästan genast kom hit med myrr och vi sprayade en massa radar också så nu är de borta i af.
vid halvtretiden ringde pirre och det var sjukt mycket folk i butiken så jag åkte in och jobbade de tre sista timmarna. det var riktigt nice ändå. extrapengar är ju aldrig fel. efter det åkte vi på afterwork på kafelino och där mötte vi g och hennes kompisar. vi fortsatte vidare till bishops där vi drack bananöl och urinöl (egentligen veteöl men det smakar så sjukt illa.) och sen drog jag väl hem vid halvtolvtiden ungefär. var lite segt att kliva upp och jobba igår men det gick bra. vi alla tre var lite sega. mycket folk i butiken hela dagen och ja, då går ju tiden mycket fortare. hängde lite med matte och pirre efter stängning och sen mötte vi upp anna för en fika på roasters. vid sex-tiden gick jag ner till g och fick mig en god middag och lite öl. slötittade lite på tv efter middagen och sen drog vi iväg till teatern där det var modeshow. riktigt nice var det! coola kostymer och sminkningar. till råga på allt så vann jag andrapriset i make up stores tävling. det är inte ofta det händer och det kändes riktigt bra! fick mig lite smink och några sminkväskor. det är ju aldrig fel. eftersom det var tokmycket folk både på bishops och invit och åtta minuter innan magma skulle öppna så gick jag och g till kafelino där det var i princip folktomt. rätt skönt att bara kunna sitta och prata. efter en stund dök även pirre och jenny upp. vi hade en grymt trevlig kväll som slutade där vid tvåtiden för p och j och för oss fortsatte den på magma. massa folk och det kändes helt galet att komma in där. som att alla var i någon slags trans. förmodligen bara lyckorus. idag har det varit en segdag utan dess like och jag är så otroligt sällskapssjuk att jag håller på att gå sönder. men det är rätt skönt att bara vara också. får väl se om fia dyker upp lite senare och kollar sista delen av tipping the velvet med mig.

och jo, just det.. när vi satt där och slötittade tv igår så visades ett program om rolling stones på 60-talet och ja, nu är jag hooked! i love it!

            

i want to hold your hand

så vad har hänt sen sist då?

inte mycket egentligen...

i lördags jobbade jag ju och sen åkte vi till avan och firade lillebror. riktigt trevligt var det. i söndags kom han hit och vi promenderade till stan och tillbaka. bilder finns på fejjan!

i måndags jobbade jag som vanligt.. 
i tisdags jobbade jag också och det var ju inte som vanligt för jag brukar ju vara ledig på tisdagar men nu blev det måndag istället eftersom jag ska vara ledig på fredag pga att jag ska operera den där förbenade tanden. kommer kosta skjortan men tur jag har snälla föräldrar. och på tal om det. min pappa kom in på jobbet för någon dag sedan och frågade vad jag ska betala för datorn och så förklarade han hur mycket han hatar avbetalningar och sen så ja.. så sa han att han ville betala av den på en gång.. i like! :D

igår var jag och fikade med k och det var som alltid trevligt!

idag har det varit en grymt lugn och seg dag på jobbet... men det är ju lika roligt ändå. har kollat longboardar och jag tror att jag har hittat den jag ska ha. och sen när jag stod och rotade i några kartonger så råååkade jag hitta en jättefin nikitajacka som jag verkligen vill ha, får se om p kan ge mig ett bättre pris än det han gav idag ;)

nu väntar nog sängen och lite tetris!






fargo

nu har jag äntligen fått min nya dator! jag är så sjukt nöjd. den är så fin! men man får inte datorn utan lite krångel. igår ringde mobilen och det var cityspeed som ville lämna datorn hemma hos mig (jag hade iofs angett hemadressen som leveransadress) men jag jobbade ju så jag frågade snällt om han kunde dumpa av den i stan i stället.. men det gick ju så klart inte. det var inte hans område. suck! jaha.. så jag fick snällt be min chef om skjuts och det gjorde han som tur var! till slut fick jag då min dator och ingen är gladare än jag.

har haft en riktigt bra dag på jobbet också. mycket folk och det är verkligen hur roligt som helst! efter jobbet gick jag, p och j till tasty och sen hem till dem och kollade fargo. eftersom jag uppenbarligen är helt lost så har jag missat den. men äntligen fick jag se den. och vilket mästerverk. jag visste inte om jag skulle skratta eller gråta vissa gånger. men sjukt bra var den!

nu väntar väl bara sömn och sedan jobb imorgon. efter det ska vi fira lillebror ute i avan. det blir nice!



trip, stumble and fall

igår gjorde jag det där äckliga igen. ja, det där när man får (vad som känns som) en trädgårdsslang nedtryckt i halsen. det var inte roligt. men jag hade fina pappan med mig. han skrämde upp mig rejält där innan jag skulle gå in med att säga att han skulle gå ner till fiket och ta en kopp kaffe. kände hur det började pärlas i pannan och handflatorna blev helt fuktiga. men sen ångrade han sig. kanske såg han paniken i mina ögon. han stannade utanför hela tiden. kom in i rummet. lika jobbigt som förra gången. satt på britsen och halvskakade. fick svälja en liten klunk med minifom och sen satte sköterskan en kanyl på handen. hon sprutade in nån koksaltlösning och jag frågade om jag fått lugnande nu. "nej", sa hon, "vi måste vänta på läkaren och han ska bestämma hur mycket du får"... jaha tänkte jag... så kom han och vi pratade lite. sen hörde jag honom säga "tre och" sen kommer jag inte ihåg så mycket mer fram till att den där förbenade slangen skulle ut! då spottade jag och fräste och jag hörde att någon sa att jag måste ligga stilla. sen fick jag ligga i en annan sjuksäng och sova, men inte ville jag sova, nej jag ville jobba. så jag höll mig vaken tills jag till slut fick gå upp och prata med läkaren igen och han hittade så klart ingenting. fick ta blodprov också.
vi får väl se vad som blir av detta...

idag hoppas jag och håller tummarna för att min älskade dator ska komma. men jag vet inte om de ringer innan och jag kan säga att de ska komma till stan eller om jag måste hämta ut den på coop. och det går ju inte. för då måste jag ju hem, hämta lappen, ta nästa buss tillbaka till coop och sen åka hem. kommer ta hela kvällen. hoppas jag kan få ta i någon med körkorti så fall...



back in your head

usch.. känner mig lite knasig och konstig idag.
vet inte vad det är med mig.

tror jag sover för mycket. är snurrig, seg och det känns som att jag inte riktigt är här.

men om jag inte är här, var är jag då?

lite senare längtar jag bort. till våren och något annat. fast egentligen är jag som lyckligast här. just nu. där jag är.

snöiga måndag!

men hallå, när ska det sluta snöa nångång?! jag vill cykla, longboarda och andas in vårluft. inte få in en massa blötsnö i näsan och behöva vänta på den där surbussen som aldrig följer mina arbetstider!

jag är i alla fall ledig idag och det känns grymt skönt. känns lyxigt att få vara ledig två dagar efter varandra.
tror jag ska försöka ta mig till jennie och viggo om en stund. alternativt åka till myrorna med mamman och leta gardiner.

nåväl.

en annan dag.

things we lost in the fire

vad har hänt sen sist?
inte mycket om jag ska vara ärlig. inte något som är värt att skriva om egentligen, men jag var tvungen att berätta om filmen jag såg idag. den var grymt bra.

den heter things we lost in the fire och huvudrollerna spelas av halle berry och benicio del torro (för den som inte visste det)

se den!


äntligen äntligen!

vilket knas det blev vi morse då.

gick in på macbutiken och skulle kirra mig en dator. jaha.. så gick inte krediten igenom bara för att jag inte har haft anställning i tre månader än. nähä.. sur gick jag tillbaka till jobbet och min fina pirre ringde apple och fixade numret till wasa kredit och till slut efter många om och men så är den snart min. den lär väl komma hem till mig om ca 8-9 dagar. jag är sjukt lyckligt fast samtidigt är det ju inte helt utan ångest man börjar räkna på hur mycket man kommer betala i månaden osv. men skit samma. nu har jag en dator som jag verkligen vill HA + att jag vet att den kommer hålla läänge!

här är min nya bebis!

image135



duktiga jag!

oj oj vad jag har varit duktig idag!

har rensat ut alla mina garderober med kläder. ekar lite tomt just nu men det lär väl fyllas på hehe. och det var såå skönt att få iväg allt. iofs hamnade det mesta en trappa ner hos teresa, men jag slipper ha dem hos mig i af haha. resten ska vi ge bort till myrorna. känns verkligen jättebra.

sen åkte jag och mamman iväg till eleonora laura och fixade lite. snällmamman!

och efter det till coop och handlade lite. har haft en fin dag med min söta lilla mamma. 

nu sitter jag och äter brago bokstavkex (fullkorn så klart) och funderar på om jag ska kolla film eller inte.



take me anywhere

blev en grymt lyckad kväll igår. den bästa på väldigt länge faktiskt!
först middag hos mini-bossen och hans tjej och sen massa prat och sen drog vi till kafelino. var verkligen på topp och det gjorde ju inte saken sämre att det var massa roligt folk där.

idag mår jag väl som jag förtjänar men det är det ju värt. 
tog mig iväg rätt tidigt idag till jennie, danny och viggo och myste lite med dem innan jag åkte iväg till mor och far för söndagssteken! grymt gott och jag fick även med mig en matlåda till imorgon.

lite bittert är det att just precis exakt nu så spelar tomas andersson wij på kulturens hus här och det känns grymt att jag inte får vara där och uppleva det hela. men men. inte tänka på det så kanske det känns bättre.

nu ska jag försöka få bort mitt illamående med lite cola och pro viva!



damn your mood swings

update från i morse.

har haft en grymt bra dag på jobbet. lite trött bara men vi har haft massa massa folk idag och det är ju som alltid kul och dagen går mycket mycket fortare så klart.
och jag råkade hitta mig en tischa som jag (kanske) ska ha på mig ikväll. den är liksom jag så det förslår. 
kanske får jag även med mig m ikväll och det vore ju grymt kul.

annars funderas det mycket över min möjliga allergi mot sårtejp. märkligt hur jag kan bli gul och blå av den där förbenade tejpen. nåja, någon gång ska jag fixa mig en annan tejp som inte ger mig blåmärken!

tänkte försöka slappa lite här framför datorn med tegan & sara innan jag ska fixa mig och dra in till stan för middag och fest!

ha en fin kväll, för det tänker jag ha!





wake up exhausted

idag vaknade jag 45 minuter innan klockan skulle ringa och ja, då var det väl liksom ingen idé att försöka somna om så då fick jag en massa tid att sitta vid datorn innan jobbet. 

har haft några riktigt tunga dagar där jag låtsats att allt är bra, att jag inte bryr mig, men nu känns det mycket bättre. ibland måste man bara bryta ihop för att sedan kunna gå vidare. funkar så för mig åtminstone. i torsdag var det liksom droppen. men som tur var har jag min fina bäst-granne teresa som kom upp och bara höll om mig. det var det jag behövde. och jag behövde få vara ledsen. jag behövde få känna att det var ok. och det var det. 

i förrgår spelade matte en massa tegan & sara på jobbet. har aldrig riktigt fastnat för dem, eller rättare sagt, de har aldrig fastnat hos mig. men till slut gjorde de och jag har fixat hem alla deras skivor nu. och jag älskar det jag hör. ja, jag vet att jag är sen och att alla andra minsann har hört dem förr och haha osv, men skit samma. nu kan jag ta dem till mig och det känns fint. tack matte!

hade inte hunnit vara hemma länge igår förrän min fina teresa knackade på. med sig hade hon ett glas (som rymmer en halv flaska) vin och jag var inte sen att öppna en av mina nyinköpta öl. vi satt och surrade i någon timme och det var så mysigt. jag är så sjukt lyckligt lottad som har så otroligt bra människor runt omkring mig.

idag har jag klädproblem. vad ska jag ha på mig på jobbet, och vad ska jag ha på mig ikväll... det är frågan!








answer

I will be the answer at the end of the line
I will be there for you while you take the time
In the burning of uncertainty I will be your solid ground
I will hold the balance If you can't look down

If it takes my whole life I won't break I won't bend
It'll all be worth it worth it in the end
'Cause I can only tell you what I know
That I need you in my life
When the stars have all gone out
You'll still be burning so bright

Cast me gently into morning
For the night has been unkind
Take me to a place so holy
That I can wash this from my mind
The memory of choosing not to fight

If it takes my whole life I won't break, I won't bend
It'll all be worth it worth it in the end
'Cause I can only tell you what I know
That I need you in my life
And when the stars have all burned out
You'll still be burning so bright

Cast me gently into morning for the night has been unkind

RSS 2.0