set fire to the third bar

ouff vad dålig jag är på att uppdatera!

har väl egentligen inte hänt så mycket sen sist.

spanien vann em och idag har jag varit ledig. ja, jag var ju ledig igår också men då var det ju söndag och butiken är ändå stängd då. hade en grymt fin dag igår. tog cykeln till stan för att senare ta mig till fia och per. shoppade lite presenter till pappan och lillprinsen. tog bussen till sunderbyn och spenderade hela dagen där. meja badade och vi blåste såpbubblor. efter allt lekande blev både jag och meja lite trötta så vi la oss i soffan för att titta på lite lotta på bråkmakargatan. men sen kom hennes mormor och morfar så då var det bara upp och hoppa. vi åt grymt god mat och när efterrätten tillagades cyklade jag på lånad cykel till syster där vi firade lillprinsen som idag fyller åtta!

idag har jag inte gjort många knop. åkte in till stan med bussen och hängde lite med meja fia och hennes mamma och sen mötte jag upp chris och sen drog vi hem till mig. 

hela eftermiddagen har jag spenderat med earl. darnell is my man. på riktigt!



nu blir det pod-rollon och sen sova!

ciao!

för en lång lång tid...

jag kommer inte älska dig

för resten av livet

vill inte leva med tungan hängades utanför

och tycka synd om mig själv

 

jag kommer inte höra av mig igen

och jag kommer inte ta skulden

så säg det och få det gjort

det finns bara ett enda sätt att brinna upp

 

någon dag är jag din jakttrofé som du övergav

någon dag kanske jag kör över dig här utanför

varför måste vi döda varandra

nåt säger mig att du blir borta

en lång lång tid


godspeed into the future

istället för jennie och viggo-besök åkte jag ut till min syster och firade mosters prinsessa som fyllde tio förra veckan.
jättemysigt. sen åkte jag och mamman och handlade och pep vidare hem till mig. 

har spenderat hela kvällen med att titta på my name is earl. haha, roligare får man leta efter! har till och med lite svårt att slita mig nu, trots att jag ju vet att jag kan se ännu mer imorgon. fattar inte hur jag kunde rata serien då den kom. den är ju helt fantastisk!

idag fick jag en guldstjärna av s. det var fint! för jag tror att hon har rätt. 

och på onsdag eller torsdag kommer m. längtar som en tok! och sen kanske s kommer också. kommer bli ännu en underbar vecka. det känner jag på mig!

sand in my eye

 

halo, halo
above your head today
feels like sand in my eye

måndag morgon. trött. sliten. men ändå rätt utvilad. somnade om flera gånger då jag kände att nej, det här var inget bra tillfälle att vakna. det här var ingen bra dröm att vakna till. och nu sitter jag här. fruktansvärt rörigt här och ja, vi får väl se om jennie och viggo kommer förbi på en kopp kaffe senare. hoppas det. måste bara sätta igång med städningen nu. och äta lite frukost. 

kanske får jag besök onsdag-torsdag, vore grymt skoj. var så länge sen vi sågs. bara vi. åh. det vore verkligen grymt om det gick att ordna. det sura är ju att jag jobbar hela dagarna. men det kanske går ändå. hoppas! ska hålla mina tummar. för jag behöver en m just nu. 

nu frukost. 

 


midsommarhelgen!

åh vilken underbar helg jag har haft!

i fredags åkte vi ut till mitt favoritställe på jorden. min fristad, mitt andrahem. jag älskar verkligen den där platsen. älskar att gå över gräsmattan och bara andas in luften. lyssna på ungarna som springer runt och jagar varandra, spelar fotboll och de coola tonåringarna som har tagit på sig sina finaste och coolaste kläder (för att matcha deras attityd) som går runt och bara tittar och fnissar. ja, jag har ju gjort allt det där själv när jag var tonåring och det får man, för man är i den åldern. nu är jag ju vuxen och då går man mest runt och är trevlig med de där andra vuxna. men igår spelade jag och s såpabandy och det kändes jätteskönt att få bli lite svettig, såpig och till och med hinken med vatten som j kastade över mig kändes bra. för vi var ju i arnemark!

vi åkte hem igårkväll efter åtta någon gång... kom hem och där satt tessa, a & e, micke och julia och drack lite öl. kastade in väskan i lägenheten och tog en öl ur kylen och gick ner för att joina dom. hade en jättetrevlig kväll som även denna slutade hemma i mitt vardagsrum med buzz. gissa vem som vann!? hehe.

någonstans där mitt i allt det trevliga ringde telefonen och jag sprang upp till mig för att prata. för det skulle vi ju. och borde ha gjort för länge sedan. och det var inget trevligt samtal. jag var arg, ledsen och kände mig lurad. saker hade inte förändrats ett dugg. allt var precis som det var då, för tre-fyra månader sedan. märkligt när det var precis det som var grejen, att hon sagt hela tiden att det inte alls var samma sak som då. men det var det. och det läskigaste av allt är när man hör ord som man själv sagt komma ur någon annans mun.. och dessutom användas EMOT en. herregud! jag blir mörkrädd! men nu är det över, finito, closure och allt det där. och det känns bra. känns skönt. för nu har hon fått en chans till och hon tog den inte. inte överhuvudtaget. nu har jag gjort vad jag kunnat. bye bye miss.

idag har jag hängt en trappa ner med cluedo och ett besök till hemmakväll som resulterade i några filmer och en massa godis. efter vi sett juno (för fjärde gången för mig) så gick jag och köpte mig en pizza för det var jag ju faktiskt värd. och nu sitter jag här och lyssnar på soundtracket till filmen. kanske ett av de bästa!

så jag har en bra dag idag. även om jag känner mig väääldigt trött!




and it hurts with every heartbeat


it's a good thing tears never show in the pouring rain


no title

idag tar jag bussen in till stan för cykeln står kvar på jobbet.

hade lagt in en syrlig text här igårkväll. men vad gör det för nytta, egentligen?

och hela tiden lyssnar jag, känner jag, letar jag. 


tvätta

idag har jag varit duktig och tvättat! det behövdes verkligen för alla mina snygga tischor var smutsiga och det går ju inte att jobba i fula kläder. 

har ringt en massa viktiga samtal och det känns som jag har rätten på min sida.
nu ska jag bara snacka med en viss person om allt det här också. wish me luck!

du är resan som jag velat ska ta fart
du är gåtan som jag aldrig löser klart 
du är början på nåt nytt och nånting underbart 
för mig, för mig, för mig 
jag är hög nu sen den dagen när du kom
ja, jag är hög nu och kan inte somna om 
och jag undrar om jag nånsin ska nyktra till nån gång 
med dig, med dig, med dig


rabarberpaj!

lite senare efter många timmar framför datorn, skypande och pratande i telefon så fick jag min rabarberpaj till slut. 
eftersom den inte räckte så länge hann jag inte ens ta en bild på den. men god var den. och många var vi.

älskar mitt liv. älskar mina grannar. älskar vår gård. älskar sommarkvällar (fast det var lite väl kallt) med fina människor.

ja, det är faktiskt helt fantastiskt mitt liv just nu!

och livet blir inte sämre av att den här sommaren kanske blir en av de bästa...

jag hoppas det finns tid....





no title

så var det söndag igen. men mina söndagar är numera helt utan ångest, för jag är ju ledig alla måndagar. woho!

igår jobbade jag som vanligt och sen tog jag bussen ut till gammelstad och jennie och danny för lite middag och fotboll. hade en riktigt mysig dag och pussades med viggo så mycket jag bara kunde!

idag är jag lite migränig men med lite medicin känns det bättre.

nu söndagssteken med mamman och pappan!

idag önskar jag att sverige var ett pyttelitet och fyrkantigt land så man kunde ta sig överallt på högst en timme. då hade livet varit helt underbart!

ciao!

no title

 


behöver jag säga mer?!

stolt

måste ändå erkänna att jag just nu i denna sekund är grymt stolt över den svenska insatsen, trots att det var en rätt seg match... om man jämför med matchen igår mellan holland - italien. men jag är nöjd. mycket nöjd!



no title

jag har haft så grymma dagar att det inte ens går att försöka förklara.. men en liten sammanfattning kan jag nog åstadkomma.

i onsdags var jag mycket nervös. mobilen pep och för varje sms visste jag att hon närmade sig luleå. en liten stund innan min lunch var slut anlände hon och det var grymt att ses igen. verkligen. jag jobbade på fram till sex och sen åkte vi hem till mig och ölade lite med teresa, micke, pirre och lisa. riktigt nice. 

                     


lite segt att kliva upp på morgonen efter, men det gick bra. vi blev rätt snopna över att vi inte stängde fyra i torsdags (det var ju dag före röd dag) och det kändes verkligen surt att jobba de där två sista timmarna. typ inget folk och minuterna segade sig fram! till slut fick vi stänga butiken och jag och k åkte ut till mamman och pappan för att hämta bilen och mina fina presenter! här är en av dem :



jag är sjukt nöjd!

vi åkte hem och där blev det ännu en liten fest ute på gården. (jag älskar verkligen mitt liv just nu) och då kom pirre, jenny, helena, kristoffer, roffe, emily och fia. helt sjukt galet roligt var det!

         emily, vi älskar dig!            


      


sen blev det fredag och då var jag leeeedig! helt underbart skönt var det! tog en lååång sovmorgon och sen åkte vi iväg och handlade inför lördagen. skulle visa kyrkbyn för k men det blev inte mycket av det pga massa vägarbete som förstörde. men det var fint ändå. 

lördagen innebar jobb igen. mycket folk och dagen gick rätt fort ändå. tutade hem i mammas bil strax efter fyra och började fixa inför kvällen. vi var rätt många som grillade och skålade. pirre, jag, karin, johan, therese, thereses syster, paula, peter, eva och micke och tessa så klart! en helt fantastisk kväll som slutade hemma i mitt vardagsrum med singstar och buzz. magnus, stephan och ida kom också förbi en sväng och vi kubbade lite! 

                     


och nu då? ja.. det bubblar i kroppen och det känns som en skön känsla. men vad som sker från nu.. det får tiden utvisa.

men jag kan säga såhär, att det är sjukt tomt här i min lägenhet just nu. suck!





skit-tisdag

idag är det inte roligt att vara jag. tog en hel evighet att somna igår och jag vaknade allt annat än utvilad. klev upp och fixade mig och sen började det flimra för ögonen och halva synfältet försvann. suck. migrän. slängde i mig lite piller och la mig ner på sängen och ringde p och förklarade att jag nog blir lite sen för jag ser ingenting. det gick ju bra och till slut kunde jag hoppa på cykeln och pipa iväg till jobbet. trodde att medicinen skulle hjälpa men det var nog bara önsketänkande. p skickade hem mig vid halvtolv och nu sitter jag här. fast jag inte borde. jag borde sova. vila bort huvudvärken men jag ska.. sen. först slänga i mig lite lunch.

hann i af sälja en longboard till a i umeå innan jag blev utkastad :) 

måste hinna städa och fixa det sista innan k kommer imorgon också.

och det är hur sjukt fint väder som helst! suck!


måndag

ouff! är verkligen inte motiverad idag. sov alldeles för länge och har sedan försökt komma igång med städningen. har väl gått sådär. är i af klar med vardagsrummet, badrummet och sovrummet. bara köket kvar. det värsta. för jag hatar att diska. visst, jag har diskmaskin men det hjälper ju föga när man har massa skit som måste handdiskas. 

solen skiner där ute och jag är så otroligt sugen på att gå ut. men jag ska inte. jag ska hålla mig inne och försöka fixa det sista här nu innan jag kan ta mig ut. kanske en kaffe i solen med fingrannen sen när hon kommer hem från jobbet. (om det är någon sol kvar vill säga)

rösten har börjat komma tillbaka lite nu och det känns skönt. 

och grattis! hoppas du får en fin dag :)





sunny sunday!

oj vad dagarna springer mig förbi när jag bara jobbar, äter och sover. men jag trivs rätt bra med det!

förutom att jag håller på att gå sönder av pollenallergin så är det grymt med sommar! (vår här då kanske eftersom isen just gått)

i fredags var jag helt sänkt när jag kom hem från jobbet. åt grillade hamburgare hos tessa och micke och sen gick jag hem och däckade framför teven. igår, lördag, segade jag mig motvilligt till jobbet. kunde knappt andas och näsan bara rann. men det gick rätt bra ändå. sen cyklade jag och tessa hem och snabbfixade mig inför fest på kallkällan. hade en grymt trevlig kväll men min nackvärk vittnar om diverse headbangningar på dansgolvet. eh, hur smart är det liksom? oh well sånt som händer.

idag har jag kollat sex episoder av lost och suttit ute i solen i tre timmar med tessa och micke. käkade pizza i solen och drack lite kaffe också. så otroligt mysigt. älskar verkligen mitt liv när jag har så fina människor runtomkring mig..
jag tror och hoppas att det inte var sista gången vi hade en sån grym dag som idag. och mitt i allt när vi sitter där säger micke att tessa måste ta bort hans hår på skallen. och du mitt säger hon. så vips så försvann de in i lägenheten och ut kom tessa med 3 mm hår på huvudet och hon är så sjukt snygg! blev nästan lite sugen faktiskt.
om 10 kg kanske haha.

imorgon är jag som vanligt ledig och då m å s t e jag städa! det ser verkligen hemskt ut här! usch!

och på onsdag kommer k och det ska bli så roligt!







RSS 2.0