better weather

igår gick jag och la mig rätt tidigt och somnade nästan genast. vaknade vid sex-tiden och hade ett missat samtal. blev lite orolig när jag sedan vaknade vid halvåtta hade jag ännu ett missat samtal och skräcken spred sig i hela kroppen. ringde upp men inget svar. var helt övertygad om att det hänt något. varför skulle hon annars ringa tio i tre och sedan igen tio över åtta? lite senare ringer mobilen och som tur var så var det inget som hade hänt, hon hade visst bara druckit några öl och tyckte det var en jättebra idé att ringa mig. så kan det va!

pep iväg till jobbet med bussen för min allergi är lite jobbig nu. kände inte för att flåsa mig iväg till jobbet på cykeln.
när jag kom fram till grabbarna på jc som stod ute och rökte kom posten och jag blev tillfrågad om jag ville ha posten nu eller sen. så gav han mig massa post och ett paket till mig! blev så glad! tack! det gör liiite ont i fötterna just nu efter en hel dag i ny-skorna men det är det ju värt. de går ju ut sig!


             

helt galet varmt idag och imorgon blir det nog shorts om värmen håller i sig! 

nu middag och sen får jag se om jag tar mig ut eller inte....

my rollercoaster

ouff!

den här dagen har varit låång! trodde aldrig att den skulle ta slut, men det gjorde den ju. och nu är klockan snart tio och jag ska krypa ner under täcket och glömma att jag är fattigast i världen och inte alls har varken råd eller lust att vara hemma från jobbet imorgon...

kimya dawson är min nya favorit-tjej!

image144

singing machine

uscha... lite senare känns skallen tung som bly och kroppen likaså. blir nyquil ikväll innan jag somnar och åh, vad jag önskar att jag även hade dayquil nu!

måtte jag orka jobba imorgon!

superstar

ouff! 

dagen har gått fort men halsen svider och jag känner mig sjuuuk! lite synd om mig är det allt. tror det har med allergin att göra. måste leta reda på min astma-inhalator som jag inte fann i morse. så det får bli mitt mission ikväll. något annat orkar jag inte med!

och nu sitter mamman och pappan på flyget on their way to NY! är ganska så avis faktiskt!

om man kanske skulle se en film eller två nu då.....

until we bleed

känner mig riktigt duktig idag när jag har städat och diskat undan. nu går det ju faktiskt att gå på golvet för jag har till och med dammsugit! det enda som stör mig nu är alla papper som ligger överallt men jag orkar faktiskt inte ta det nu. jag får göra det senare.. och det här schabraket till dator som står på golvet här i sovrummet vill jag bara kasta ut genom fönstret, men det verkar ju lite dumt. så den får väl stå kvar här tills mor och far kommer hem från NY och kan släpa med den hem till dem. 

idag mår jag bra. faktiskt på riktigt bra. känner mig glad och faktiskt utvilad trots att jag somnade alldeles för sent igen.

ska nog ta och unna mig några lost-avsnitt och någon film senare.

och jag tänker på dig k, vill inte att du ska vara ledsen...



mothers day

idag är det mors dag. segade lite här hemma innan jag drog iväg mot mina föräldrars hus. där väntade bror med familj och syster med familj + svärmor. vi åt god mat och ja, det är något speciellt när vi alla är samlade för det händer så sällan. önskar att det var sådär mysigt lite oftare faktiskt. mamma firades och hon blev nog lite rörd över att jag faktiskt hade fixat blombud. på tisdag åker de till NY och jag är lite avis och samtidigt nervös. tycker inte om när de åker så långt bort. fast mexico var värre. vet ju att de klarar sig men ändå. och det lutar åt att jag kommer få en liten apple-pryl när de kommer hem nästa vecka. åkte hem tidigt och har slappat hela dagen. kände att jag behövde det. kollat på film och bara tagit det väldigt väldigt lugnt.  imorgon ska jag försöka städa bort mina hybelkaniner som nu är stora som hundar! 

imorgon är jag ledig och det ska bli så skönt!



som jag hade dig förut

var lite seg när jag åkte till jobbet i morse. efter att ha varit på after work och sedan festat med tjejerna i oslo så sov jag knasigt och var visst väldigt rädd att försova mig med tanke på att jag vaknade mest hela tiden under natten och det med ett ryck. men dagen har gått bra. mycket folk i butiken och då går ju tiden mycket fortare.

efter jobbet gick jag till roasters där teresa, sara och pirre satt och väntade på mig. vi åkte i samlad trupp hem till svartöstan och väl hemma beslöt jag mig för att stanna hemma med vännerna istället för att se/höra mamman på kulturens hus. (dåligt samvete har jag ja, men jag tror jag ändå är safe med tanke på att hon imorgon kommer få en jättefin blombukett + att jag faktiskt tatuerat in hennes namn på min arm, haha) när solen gick i moln efter några timmar gick vi upp till mig och det var riktigt trevligt. några nya ansikten och några gamla. men jag blir alltid så otroligt trött när det vankas hemma-fest. tur jag hade min fat-boy och mitt rosa täcke så jag kunde vila mellan skratten. jag vet, jag är tråkig, men jag tror ingen märkte det haha.

nu sitter jag här och lyssnar på lasses två nya låtar. grymt, som alltid. och snart ska jag försöka sova lite. blir nog en lång dag imorgon med hela stora familjen. längtar.



det går inge bra nu

ouff! sover och sover men vaknar aldrig någonsin utvilad! 

och i teknikens underbara värld kan det tydligen hända att saker man skickade för några dagar sedan ramlar in vid helt fel tillfälle..... 

with every heartbeat

idag har jag känt mig piggare ändå. väldigt trött i morse och när klockan ringde ville jag bara gråta. kändes som att jag inte sovit mer än några minuter. men det gick bra. tog en trippel espresso och sen var det bara att köra på! fick mig en myslunch med h och det var riktigt nice! lite konstig mat dock, men med lite orientdressing funkar det mesta. jag som inte ens tycker om orientdressing!

hade tänkt åka ut och longboarda lite idag, men eftersom jag tog omvägen förbi coop för att hämta ut min telia smart-gateway fastnade jag med det. krångel. som vanligt. får ingen bra hastighet på det trådlösa och supportkillen skulle kolla upp det där med sina kollegor. varför kan de inte ha några som faktiskt kan något om mac på supporten? alla har faktiskt inte pc! grr. jaja. får köra på kabel ett tag till för där är det åtminstone riktigt snabbt! 

annars då? ja... vad ska man säga? känns som att jag klarar det, för det måste jag ju, men samtidigt känns det så klart jobbigt. finns så mycket frågor som jag aldrig kommer att få svar på... men det måste gå. för det finns inget annat. det måste bara få ta sin tid. och just idag vill jag bara säga... 'hej'.... but don't worry, i won't...

och ä n t l i g e n har kleerups album kommit. det är grymt!! 




insomnia

jag var ju så duktig ikväll och gick och la mig redan kvart i nio. kunde jag somna? nä, så klart inte ..efter nästan två och en halv timmes försök till sömn så gav jag upp. tog några mackor och satte mig här vid datorn.. och nu när klockan är 23.32 är jag sur, arg och ledsen för att jag inte får min sömn som jag så väl behöver nu. 

vad gör man när huvudet snart sprängs sönder av trötthet men man inte kan sova? 



it's ok love...

tröttheten är total. jag är så slut i kropp och själ att jag liksom inte längre vet om jag drömmer eller faktiskt är vaken.

dagen har ändå gått bra, med tanke på... det  var lite jobbigt där ett tag, men det kändes bättre att prata än att inte göra det. har konstigt nog känt mig gladare. kanske är det för att jag på något sätt hela tiden har 'väntat' på den. inte nu för att jag på något sätt ville att den skulle komma. men samtidigt någon slags, och det här låter ju hur konstigt som helst, själslig lättnad.jag kommer sakna våra nattliga prat. framför datorn och i telefon. men det är så här det får bli. hur jobbigt det än känns. för det går inte på något annat sätt. och jag kommer aldrig att sätta nålen i bubblan. den får finnas kvar där. någonstans i mitt inre. för där, var allting underbart...

ska försöka ta mig i säng i någorlunda god tid ikväll så jag inte är så trött imorgon. fast det får vi väl se, hur det blir med den saken...

ska bli riktigt trevligt med besök här om någon vecka. hade ett bra-prat igår och jag kan bara hoppas att den goda stämningen håller i sig så det inte blir något knas, för det orkar nog ingen av oss med. 

och det har visat sig att jag tydligen har fel skor på mina fötter, haha, så nu ska det visst styras upp här! ska bli riktigt nice med nya dojor! har ju bara köpt fem par sedan jag började på hardwear, men om det är av fel märke så spelar det ju ingen roll liksom... :P jag som trodde jackor var min fetisch, men tydligen inte.... regency är grymma i rött och svart och monument hart i svart och rosa eller svart och rött... får väl se vad tomten hittar på... ;)

får se om p kommer förbi och tar mig ut på en longboardtur. kan verkligen behöva det. men nu är den hemma i af. min fina bräda. 

lyssnar... tar in... känner... musik är så otroligt penetrerande och lämnar mig aldrig någonsin oberörd...


i stay
to watch you fade away
i dream of you tonight
tomorrow you'll be gone
it gives me time to stay
to watch you fade away
i dream of you tonight
tomorrow you'll be gone
i wish by god you'd stay







i surrender..

A million suns are glowing in the night
Everything is quiet
Except for all the voices in my head
That say your name
Tonight I'm letting go
About to give in

I surrender myself
Into the arms of a beautiful stranger
I surrender myself to you - to you
I surrender myself
Into the arms of a beautiful stranger
I surrender myself to you - to you

There's only one bridge left for me
My heart is almost free
Beautiful by my side
But all I think about is you
And tonight I'm letting go
About to give in

I surrender myself
Into the arms of a beautiful stranger
I surrender myself to you - to you
I surrender myself
Into the arms of a beautiful stranger
I surrender myself to you - to you

Who really loves me
You really love me
My beautiful stranger
You really love me like I love you


one way or another

det har varit en märklig helg. väldigt märklig och tankarna snurrar runt i huvudet. det är jobbigt när jag inser att vissa saker sker på min bekostnad men jag är tydligen för dum för att göra något drastiskt åt det. varningsklockorna ringer för fullt och det bästa vore väl egentligen att bara säga stopp! men det går inte. inte än. jag måste få vara här en stund. men med lite distans så klart. jag är inte helt korkad. jag tar det lugnt. igår var det riktigt jobbigt men det går upp och ner... och det är väl så det får vara nu ett tag. det löser sig. på ett eller annat sätt.

idag ska jag åka ut till mamman och pappan och mysa. kanske en sväng förbi barnen och kanske även pilutta om hon är hemma. känns skönt. och imorgon är jag l e d i g! finns det något skönare än att veta att det inte är en ny arbetsvecka förrän på tisdag!? nej jag tror inte det, haha.

sen kändes det bra igår att prata med k. det är väl så att man behöver lite tid ibland... det var ju några månader sedan nu.... och tid behöver jag nu. men jag ska försöka att inte tänka så mycket på det här. måste bara fokusera på mig.

idag känns det grymt skönt att jag inte gick ut igår utan stannade hemma och tog det lugnt!

och jag tror det är stora städdagen idag! alla jag pratar med ska städa och diska och ja, även jag... om än motvilligt!

...

lite senare då klockan är 00:51 sitter jag här och det snurrar i min skalle. har hunnit med mys med barnen och lite guitar hero. skönt att bara vara med mina fina älskade barn. imorgon väntar myslunch med mamman och syster. det var så länge sen vi gjorde något, bara vi. ska bli så skönt. men jag vet inte hur jag ska kunna somna ikväll. det har varit mycket. mycket jobbigt och mycket fint. men vad ska jag ta mig till? hur ska jag klara det här? hur ska jag veta? jag måste fundera. en hel del faktiskt. hon är så sjukt fin. men hon är någon annans.....



the pieces don't fit no more

usch vilka dagar jag har haft nu! blää.

fick åka in och jobba på min lediga dag i tisdags och det är väl ok, för jag hade ju inte direkt några andra planer, men jag b e h ö v e r få vara ledig emellanåt för att orka med. vi hade fått in sjukt mycket grejor och då var det bara att packa upp, prismärka och hänga upp. onsdagen innebar samma som tisdagen + middag, öl och hockey... några säljare var uppe och ville bjurra på något gott. jo tjena! vi åt äcklig paella på nordkalotten och det kändes liiite surt med tanke på att vi egentligen skulle ha ätit en 9-rätters provsmaksmeny på kyrkbyns kök. jaja, sånt händer.

igår var jag sjukt seg och ville bara hem och sova. höll mig vaken till strax efter nio och sov som en stock fram till sex och övertalade mig själv att stanna kvar i sängen och sova två timmar till. klokt, för det behövde jag! sen har jag haft den tråkigaste och segaste dagen på jobbet, ever! fast det blev lite bättre på eftermiddagen när jag fick besök av g. då kunde jag i af le. känner mig bara helt låg och vill bara sova! så ikväll ska jag äta min älskade finaste granne teresas goda cupcakes och bara vara med mig själv och mina egna tankar. får väl se vart det slutar... i gråt eller sömn..

avslutar med snodd grej från anna.

Öppna din sms-inbox. Tryck nedåt 5 gånger. Öppna sms:et och läs, detta är svaret
på den första frågan. Gör likadant med resterande frågor
.

Vad säger dina vänner om dig när du inte är i närheten?
' ok, take care :) kram!'

Vilken raggningsreplik faller du för?
'gomorron! jag lever å är i boden :)'

Vad var det första du sa imorse?
'tja, han var lite småsöt men jag vet inte om det blir någon fortsättning'

Vad är det sista du kommer säga innan du dör?
'nej, vi är roliga!'

Vad säger personen som gillar dig mest just nu?
'jaha, du jobbar idag. du måste vara en fin syn! :)'

Så vad säger du under förspel?

'nä, men övning ger färdighet! :)'

Och efteråt?
'man kunde önska att jag hade en knut :)'

Några år senare får ni barn. Vad är deras första ord?
'visst är jag snygg :D'



head off

så var det ledigdag igen. är verkligen dålig på att uppdatera min blogg känner jag...

vad har hänt sen sist då?

jo jag har äntligen fått tag på en cykelpump så nu cyklar jag så ofta jag kan och orkar. 
i fredags blev det jobb som vanligt och lördagen likaså. på kvällen var det invigningsfest på killerqueen. tomas flyttar dit och ja, det känns som att det är där han alltid skulle ha varit! så fint det blev! grymt!

efter det gick vi på kafelino och av någon konstig anledning lät jag mig dras med till kletan och lite senare även heroes. hade väl en halvkul kväll ute men det blir väl vad man gör det till gissar jag.

i söndags var det en riktigt seg dag men fick ett snabbesök av självaste p!

igår jobb igen och uppackning av två pallar(!) med rip curl-grejor. helt galet mycket saker men det går ju fort när man är många! idag har jag mest bara varit hemma. skypat med sandra i norge och det var grymt roligt att se/höra henne.
sen kom sötmamman med en grön matta till balkongen och två stolar och ett bord! det blev riktigt fint där ute. måste bara ta hem en kniv från jobbet så jag kan skära till mattan så den passar. sen åkte vi och handlade.

kvällen innebar en hel del tårar men det är väl så, att det är sanningen som sårar mest. 

i know youre married, but ive got feelings too

har haft två riktigt bra dagar!

igår jobbade jag ju som vanligt men vi stängde klockan fyra. alltid skönt (fast jag älskar att jobba så klart). efter jobbet ville jag inte åka hem till mina föräldrar direkt så jag och p tog en kaffe i solen. men det blåste så fruktansvärt i stan så jag åkte efter en timme eller så. käkade middag och sen åkte vi iväg till brasan. mina fina vänner var där också, jennie, danny och viggo. och jennies föräldrar. så mysigt. och vilket väder. helt galet!

idag har jag haft en riktigt slappardag hos jennie och danny. tog en promenad i solen och sen lite mat och sen åkte jag och mamma och handlade. råkade komma hem med ett nytt spel- tony hawk proving ground. inte lika roligt som de föregående och det var ju egentligen project 8 jag skulle ha men men. jag får köpa det senare.

och vilken lycka att martha äntligen släppt nytt album. åh! jag är redan förälskad.

det sura är att hon spelar i sthlm den 23 maj och jag kan inte vara där :( surt!

nu ska jag försöka låna en cykelpump av någon i grannskapet och sen ta mig en liten tur kanske!

ciao!

RSS 2.0