j-store

oh my god så trött jag är!

har nu jobbat två dagar på jc och det är så sjukt roligt. alla är så trevliga och söta mot mig.
igår var jag helt spattig och det tog ända fram till efter lunch att slappna av lite. (kan hända att bristen på snus hade en stor inverkan där) fick redan igår börja knappra på kassan och det om något var nervöst. det är ändå andra människors pengar man hanterar. gulp! jag tror aldrig att mina fötter har värkt så mycket som de gör nu. helt galet är det. ska fixa inlägg till skorna imorgon på lunchen. min fotvärk innebär även att det inte blir träning förrän på söndag. inpuls, here we come! ska bli så otroligt roligt att äntligen komma igång nu. råkade snoka i någon annans blogg och tydligen är det inte bara vi som ska träna där, men bara för att man tränar på samma ställe behöver det ju inte innebära att man ses. hopefully not. pallar inte det nu.

idag köpte jag äntligen dkny's be delicious, den gröna. 45 kr för en parfym, det är bra skit det! tack bror för presentkortet!

och shit vilken chock! han finns inte. helt galet. min riddare. min favvofejkbög. märligt.

image124

nu är klockan alldeles för mycket igen. tänk vad lite man hinner när man kommer hem vid sju varje dag. suck. bara äta och sen sova typ. men det blir väl bättre när man väl kommer in i det.


call on me

ännu en måndag. en härlig måndag. trodde ju att jag skulle jobba i g-stad idag... men jag hade kollat fel så det blev en slackardag med min sweet neighbour. grey's och pasta med scampiochsaffranssås. det var mumma det!


är lite nervös inför imorgon men det är väl som sig bör. pirr i magen och en längtan. äntligen, äntligen, äntligen!
känns som att det är min tur nu. nu är det min tur att vara glad! och det känns ju så otroligt skönt att personalen ser fram emot det också. det finns bara en sak som får mig att bli lite kallsvettig och konstig. men jag får väl ta det den dagen det kommer.


ojdå

hoppsan så det kan gå. blev visst utgång ändå. åkte iväg till jennie och danny och efter några timmar så blev jag ändå sugen. åkte in till olivers och bakfickan vid tio och där blev jag kvar till klockan tre.
och roligt hade vi. så roligt har jag inte haft på mycket länge.
galet hur mycket folk det blev där på slutet. jag träffade gamla gymnasiemänniskor och förvånades över att jag inte fick ångest ens då. det om något brukar vara det värsta. men vi hade bara roligt. bästa människorna. och söt-p som fixade dricka till alla. måtte han inte ha ångest idag.

vid halvtvå är det dags för barnkalas. bara hälla i sig massa fanta och se glad ut.


copycat

ja, jag är en tjuv, en copycat, en härmapa. men det gör mig ingenting. lastfm är ju faktiskt till för alla.

idag åkte jag motvilligt till stan men hittade ändå det jag sökte och åkte sedan till mina föräldrar där jag nu sitter och lyssnar på all möjlig konstig och okonstig musik. ska snart åka iväg till jennie och danny. bangade utgång med tjejerna ikväll. känner ingen lust alls.

gone, gone, gone

är så trött så jag ser i kors. men något håller mig ifrån sömnen. kanske var det den där låten som söng sig rakt in i hjärtat. kanske var det något annat. men det här måste få ett slut. det funkar inte längre.


slow friday

en riktigt slackerdag idag.

vaknade sent och sen har jag inte gjort mycket alls men det gör inget för på tisdag ska jag börja jobba. ska bli så otroligt roligt. längtar massor. att få jobba med de där människorna som jag blir så glad av att träffa varje gång jag går in där. det ska bli ett sant nöje.

det finns bara en sak som oroar mig. men jag kommer nog att klara av det när det väl händer. om det händer. och kanske ska jag göra som h sa. jag vet inte. får ta det på söndag eller måndag i så fall för nu är det helg och nu tänker jag inte bry mig om det överhuvudtaget.

julen varar än till påska

nästan i af, här hemma hos mig. men idag har jag dansat ut julen och det var otroligt skönt ändå. det är lite tråkigt att det blir så mörkt, men jag ska satsa på mer lampor och tända massa ljus så blir det nästan som jul igen.

efter det gick jag ner till tessa och tittade på en massa grey's-avsnitt som jag redan sett. men tårarna sprutade och det var så roligt att se allt det där igen.

är ganska ledsen över detta pissväder som råder. jag längtar efter snö, kyla, knarr under skorna och att få snöra halsduken några extra varv runt halsen så jag inte fryser. men icke. bara regn konstant hela tiden. suck.

idag visade jag min arm för min söta mamma som först blev alldeles förskräckt men efter jag berättat (för det fick ju inte plats på själva armen, men jag ska fixa det,) att den heter som hon så blev hon rörd till tårar och kallade mig älsklingen. hon är så fin min älskade lilla mamma.

en annan mamma som är jättesöt är tessas mamma. hon stickade, på två röda, en jättefin mössa till mig som passar på min numera alldeles för stora skalle. som tack önskade hon sig ett packe tulpaner men eftersom de så så taniga ut så fick hon två. jag är sjukt nöjd med min söta mössa!

ikväll blir det möjligtvis bio. jag hoppas. var så länge sen jag fick njuta av en film i salong. tror senast var 'järnets änglar'.

nä, om man skulle ta sig för och laga lite mat då. usch. tråkigt. blir nog gröt.


non, je ne regrette rien

idag försöker jag röja upp lite här hemma. väntar finbesök av jennie, danny och viggo.
lyssnar sönder bra-låten och det skär i hjärtat varje gång hon skorrar på r:en.


och nu vill så klart inte youtube samarbeta med mig så jag får göra en sån här länk istället för visa klippet i rutan.
http://www.youtube.com/watch?v=CqTLqRFKjAU


nä, bara att fortsätta med tråkigheterna då (tvätta, städa, diska)


nu är klockan snart ett och gänget borde vara här vilken minut som helst. har hunnit plocka, städa, tvätta och titta klart på stardust. en underbart söt film. lite surt bara att ljudet är så kasst på min dator.


come back to me or i will go insane

vilken dag

söt-p hämtade upp mig och följde med mig till sjukhuset. tack! det var väldigt mycket uppskattat!
vet inte vad det är med mig men jag har någon slags fobi för sjukhus trots att jag inte ens visste om det själv.
åkte till stan efter röntgen och fikade på TA. det är ju mysigaste cafét efter string i sthlm.

haft en konstig eftermiddag idag. men det känns lite bättre nu när jag fått vara lite själv och pratat med fin-moa i umeå. saknar henne så otroligt mycket. vill verkligen ha pengar nu så jag kan åka ner och hälsa på. var så länge sen jag var i umeå.

ikväll ska jag titta på carolina gynning och det ska bli så roligt. har sett fram emot det sedan de visade reklam om det. nice, i like.

och elin snurrar på. den är grym.






d.a.n.c.e

om man inte sett la vie en rose så borde man se den! den är grym!

idag känner jag mig faktiskt riktigt nöjd med mig själv.

upp klockan sju och iväg på traditionsfrukost med tjejerna på comfort hotel. mys!
sen promenerade vi iväg till handels och fick det där skrövliga pappret påskrivet. skönt att ha det gjort. träffade min handledare på arbetsförnedringen, (börjar den 22:a) och sen lunch med tjejerna.

h ville promenera med mig hem till svartöstan men vi hann inte så långt för vid malmuddsviadukten ringde a och ville bjuda på kaffe, så det var bara att vända och promenera hem till henne. blev ju en liten sväng i af. hos a bjöds det på te och kakor. fick skjuts hem av a som är så snäll! fick mig även lite ny musik som jag är mycket tacksam för.

nu sitter jag och väntar på att idrottsgalan ska börja. en skön dag som avslutas med lite gala. kan det bli bättre!?

imorgon väntar röntgen och jag är inte så där jättepepp faktiskt!

min arm värker lite mindre idag, för den som bryr sig.

skumt

varför uppdateras inte mitt inlägg när jag har lagt till ny text!?

oh well.. om man klickar på själva inlägget ser man det i dess helhet.

sweet sunday

att blogga föll helt och fullt bort från mina tankar igår..


klev upp vid tio och vid tolv bar det av mot stan. lite pirr hade jag i magen. men jag visste ju inte om det skulle ske igår eller idag. det hände igår. jag satt i ca fyra timmar och resultatet är fantastiskt. jag är så sjukt nöjd!

lisa (och jag lite också) gjorde sushi och det är ju så mycket godare när man gör det hemma själv. mumma!

vi kollade film, ciao bella, en otrolig söt film. sen blev det sova.

och nu värker det så jag håller på att gå sönder, men det är bara att stå ut. om några dagar lär ju svullnaden gå ner och jag kommer se okej ut.


lite senare, när klockan hunnit bli 17:00 är jag så öm och trött att jag egentligen bara vill lägga mig under täcket och glömma den här smärtan.

tydligen är det inte bara min favoritlåt. men det är ju kanske inte så konstigt.

avskyr verkligen söndagar ibland. för på söndagar tänker jag. och när jag tänker så saknar jag. om man ändå bara kunde säga 'hej'.

men jag har haft en fin dag med min bästaste vän. och i mitt kylskåp ligger det två semlor och väntar....

a fiction friday

så var det redan fredag. den här veckan har gått grymt fort måste jag säga. har hunnit med en massa och idag väntar möte på ams och sen ska jag träffa chefen på det där stället jag hängt på sedan jag var liten. vågar inte hoppas, men det lät ändå rätt positivt.

vaknade alldeles för tidigt idag men det gör inte så mycket. jag känner mig glad och lite pirrig i magen.
i helgen smäller det. vet inte om det blir lördag eller söndag, men jag längtar. och shit, vad bra det kommer bli. hih.

här är mitt nya soundtrack! äntligen hittade jag den...



snöiga torsdag

jag somnade tydligen till slut efter många timmars snurr.
hade tänkt åka in till stan idag med jennie och danny men de ångrade visst på den. kanske åker in ändå lite senare, om jag orkar.

annars är det rätt skönt att bara vara hemma och ta det lugnt. läsa lite eller kolla film. är grymt sugen att se en film där man kan alla repliker i, typ dirty dancing', cocktail eller pretty woman.

 får se hur det blir. först ska jag nog försöka få i mig någon slags frukost och sen får jag se vad jag gör av den här dagen!

underbara onsdag

underbara onsdag!

idag har jag haft besök av jennie, danny, viggo och vilda. vi har bråkat med dannys ipod, myst i min fatboy och ätit pizza.


        


lite senare, då klockan hunnit bli 01.17 har jag ännu inte somnat. men jag har fått se lasse vinna årets låt och framföra en tätort på en slätt. slapp se grammisgalan själv då patrik kom förbi och tittade med mig.
men varför kan jag inte sova. det här stör mig och jag skyller allt på den där kaffekoppen jag drack vid sextiden!

ruby tuesday

inatt har jag sovit som en kratta pga alla dessa drömmar. fast någonstans känns det ändå inte som att det gör så jättemycket. det är rätt roligt att drömma. och minnas. så länge det inte är mardrömmar förstås. och så är jag ju ledig idag också. ska nog åka ut till storheden snart och shoppa lite presenter.

mina ögon för blöta
för att göra epilogen rättvis
jag orkar inga flera ord
inga krafter för en vacker utgång
jag lämnar inget dukat bord

men innan morgonen kommer
vill jag lämna några varma rader
kanske möter vi en vår igen
jag ångrar inga steg vid din sida
jag vattnar dina växter än

blue monday

idag är jag så sjukt trött att jag nästan ser i kors.
tre dygn av märkliga drömmar, och då menar jag märkliga. är det inte gamla kärlekar som dyker upp så är det huvudrollsinnehavare i böcker eller gamla kompisars döttrar. märkligt.

annars så gråter jag mest bara över smärtan i min hårbotten samtidigt som jag älskar mitt nya hår. det ska bara lägga sig först. sen kommer jag kunna njuta helt och fullt.
har jobbat idag och det var ju som alltid lika kul, långtråkigt, upplyftande och pengaindrivande. det är inte varje dag jag tjänar pengar på att sitta och kolla på barnprogram!
efter jobbet blev det middag och senare åkte jag till jennie och danny. jag kommer nog aldrig att fatta att de faktiskt bor här nu och inte åker tillbaka till london om någon vecka. this is heaven! pratade om skridskoåkning i vinter och longboardåkning till våren. underbart.
imorgon väntar presentshopping och senare på eftermiddagen barnkalas. shit, tänk att det redan har gått två år!
och fia och per har köpt ett så fint och mysigt hus. ska bli så roligt att få komma dit igen och stanna en stund. sist blev det ju bara några minuter in och ut i varje rum.

de där drömmarna ja. första natten om någon. vaknade flera gånger under drömmen men fortsatte hela tiden att komma tillbaka till den där hemska känslan. hon var så arg. försökte trösta. men det gick dåligt. till slut klev jag upp, gick på toa och sen var drömmen borta, men aldrig ur mitt minne.
natten efter drömde jag om någon som förlorat två av sina tre barn, men in drömmen bara ett. vi var kära i varandra och det uttryckte sig på ett märkligt sätt. nåja, drömmar ska väl vara märkliga?
den tredje natten drömde jag om min gamla väns dotter. vi var också kära. (hon är faktiskt långt över myndig så det är ingen läskig dröm på det sättet. så det så!) undrar varför jag hela tiden drömmer att jag är lyckligt kär i någon när jag i själva verkligheten är precis tvärtom.

men det går väl över som allt annat.

vi går mot ljusare tider nu, sägs det, och inte bara utanför mitt fönster.



another chance




- "is that your heart?"
- "yeah"
- "it's big"
- "it's small now"
- "small?"
- "it was bigger before".

2008

nu var det länge sedan jag bloggade igen. måste få igång det här med att göra det varje dag. måste få en rutin på det. men när man inte har något att skriva, vad gör det då för nytta?

tessa gav mig en utmaning och jag måste avböja. finner ingen lust eller ork. kanske beror det på min förkylning, kanske beror det på att människor aldrig slutar att förvåna mig. det som sägs är inte alltid sant och det gör ont. även om jag borde veta vid det här laget. det som sägs när folk är onyktra spelar sällan någon roll i nyktert tillstånd. och jag tror jag har förlorat en vän, en vän som jag kommer sakna. någon som betyder så otroligt mycket. men vad gör man, när hjärtat sprängs av sorg? då kan man inte stanna kvar. det funkar liksom inte så. dina ord ekar i huvudet. och jag trodde verkligen att du menade vad du sa..

julen har i af varit helt fantastisk. förutom att halv familjen fick magsjuka så var den sådär fin och bra som den ska vara. vi firade julafton med syster och hennes familj inkl. hennes svärföräldrar. på juldagen kom bror med familj och det var jättemysigt. dagarna efter jul spenderade jag hos mor och far. grymt lugnt och skönt. hängde med grabbarna så ofta jag kunde och orkade. blev mycket nhl 08 och guitar hero III. och massa massa mys med barnen och mycket fotande med min nya kamera. jag är såå nöjd!

nyårsafton var jättebra. vi var 15 vuxna och 6 barn hos lisa och tomas. otroligt god mat och alla var glada och det var jättebra stämning. en nyårsafton att minnas. sen att det blev lite knas där vid fyratiden, det tänker jag inte lägga någon större vikt vid. det viktiga var det som hände innan.

och nu är det ett nytt år. jag tänker inte säga ' det här är mitt år', 'det här året ska bli bra', osv. för det blir ändå inte som man tänkt sig. kalla mig bitter, kalla mig för vad som helst, men jag tänker ta en dag i taget och sen får vi se hur det blir.

men tiden läker alla sår, visst?


RSS 2.0