testar lite ...

2233054a7e409540cf6ed8048a30f30a.png

testar lite


så var det redan onsdag på min enda lediga vecka...

usch fy och blä vad veckorna går fort! det är redan onsdag och snart är min lediga vecka slut!
i måndags var mamman här och hjälpte mig att fixa lite. det börjar bli riktigt fint här i min nya lägenhet och igår blev det ännu finare. jag och kärleken spenderade nästan hela dagen på ikea och där handlade jag lite småpryttlar som jag tyckte mig behöva. ett nytt duschdraperi, lampor, lite ljus och annat krafs. 896:- gick det på och jag förstår ju aldrig vart alla pengar tar vägen när allting är är så billigt. men jag är nöjd. 

saker och ting känns bra nu. kärleken flyttar till gammelstad och det känns hur underbart som helst. att bara kunna ta en buss när man vill ses och slippa åka över kommungränsen. jag är helt övertygad om att det kommer bli bra.

förra veckan skaffade jag mig en iphone. jag är sjukt nöjd även om jag tänker ändå lite att jag borde ha väntat på den nya versionen 3Gs men äh, jag klarar mig med den här. det är lite surt bara att kameran är crap. men jag får bli lite duktigare på att släpa med mig min nikon istället. har ännu inte lyckats hitta något bra sätt att blogga genom den, men det kommer väl.

nu ska jag försöka hitta på någon slags sysselsättning innan kärleken kommer.

för det är ingen vanlig dag, för det är josses födelsedag!

såja, kanske har min blogghäfta försvunnit nu, eller åtminstone tagit en liten paus?
nu är det redan augusti och idag är det josses födelsedag. grattis vännen. min första vän som jag känt så länge jag kan minnas. idag är hon och tittar på sin barndomsidol (och kanske fortfarande?) och det är hon så väl värd. i magen har hon en liten bebis. en liten gosse som snart välkomnas till världen. det kommer bli speciellt. känner mig som en plastmoster :)

annars då, ja jag har ju flyttat nu och det var med blandade känslor. fast nu, en vecka och en dag senare så trivs jag här. faktiskt. känner mig friare och det är inte ett lika stort projekt att ta sig någonstans. känns underbart. fast jag saknar ju svartöstan så klart men jag vet ju att jag alltid kan flytta tillbaka dit om jag vill senare i livet. 

idag tog jag sommarens premiärdopp. lite sent kan tänkas, men bättre sent än aldrig. hade finaste och hennes vän med mig där i plurret . det var riktigt nice. innan det spenderades dagen hos pilutta med massa sol och kortspel. älskar såna här dagar. 

igår var vi på mirandas dop. mycket trevligt och godaste smörgåstårtan jag ätit på länge! kul att träffa folk man inte sett på
 länge.

 

några bilder på familjen karlsson/green.

nu blir det ljudbok och sova.



RSS 2.0