mia skäringer



ja jag missade ju första delen av programmet men nu när jag ser det i sin helhet ser jag ju att mia är precis som jag.
den där videon av roger sanchez, hon säger att det är hon. och det är ju jag också. helt galet. visste väl att jag inte var ensam i världen. och tänk att det var mia. helt underbart!

high on you

jaha ja. tänkte jag skulle försöka skriva något eget, istället för att tråka ut er med en massa youtube-klipp. men jag vet inte var jag ska börja. har varit hemma nu i tre dagar. när man är hemma såhär så tänker man en del. eller ja, första dagarna tänkte jag inte mycket alls, jag var allt för upptagen med att tycka synd om mig själv för att jag hade ont överallt. men idag, eller rättare sagt ikväll, har jag tänkt. inte alls på något jobbigt eller så, men bara tänkt. jag tror det är viktigt. för mig är det då det. jag behöver dagar då jag gräver ner mig själv i massa jobbigt för att sedan kliva upp och må lite bättre om en stund. det är ganska skönt. 

ikväll såg jag 'videokväll med luuk' (missade första kvarten men siktar på att se det online eller reprisen) och där var mia skäringer. denna fantastiska kvinna som jag 'förälskade' mig i då hon bloggade. nu finns ju inte hennes blogg längre, men jag kan ibland sakna hennes ord. för det var så mycket som fastnade rakt i mitt hjärta. hon skrev så... naket, på något sätt. det var på något sätt som att kliva rakt in i hennes liv och trots att man kände att man snokade så var det liksom helt okej. men det är väl så  det är med bloggar. ibland önskar jag att jag hade gått någon av dom där skrivarkurserna jag tänkte gå när jag bodde i sthlm, men som aldrig blev av. för ibland stockar sig orden och det känns bara fånigt och dumt det jag skriver. jag får liksom inte ur det på det fina och vackra sättet som många andra. iofs är det ju mina ord och mina tankar och ingen ska väl bry sig i om det 'ser bra ut' eller inte. men ändå. jaja, det är väl inte för sent att göra det. ska hålla ögonen öppna och sen om det finns någon skrivarkurs på distans kanske. 

jag har ett väldigt bra liv. jag har otroligt fina vänner som jag älskar och är stolt över och jag är så glad över att ni finns i mitt liv. jag har en familj som jag älskar över allt annat och som alltid finns där för mig. ikväll fick jag några sms av min systerdotter. vi smsade lite fram och tillbaka. mest om det faktum att hon ska få komma och sova här under höstlovet och i ett av dom stod det : 'jag längtar och älskar dig.' det smset kommer jag leva på länge. min älskade fina systerdotter. hon är verkligen min tjej hon den där lilla vackra prinsessan. jag har så mycket fina människor i mitt liv. en del har funnits där länge och en del har inte funnits lika länge men dock lika värdefulla. vissa har jag tappat på vägen och det är som alltid tråkigt, men jag får bara tänka att allt har sin tid. om det är meningen att våra vägar ska korsas igen så gör dom det. visst har jag varit hård mot en del men till mitt försvar så gjorde jag det endast för att jag måste ta hand om mig själv. det är hemskt att det ibland sker på andras bekostnad. jag kan bara tro att det som händer har en mening. 

jag har ett jobb som jag trivs med och älskar. visst, smekmånaderna är över, men jag älskar det lika mycket för det. jag längtar nästan till jobbet på morgnarna. kanske inte alla dagar. men de flesta. jag känner verkligen att det är det här jag vill göra. det här är jag. det här är på riktigt. det är en grym känsla att få göra det man tycker om, och få betalt för det.

det finns människor jag saknar som finns i mitt liv men som bor alldeles för långt bort. jag tänker på mina vänner i stockholm och ja, även i resten av sverige. jag saknar er så otroligt. när jag bodde i stockholm frågade en av mina dåvarande arbetskompisar mig om vad jag skulle vilja ha för 'superkraft'. det var enkelt för mig. jag ville ha kraften att kunna 'beema' mig vart jag ville. då tänkte jag mest på att kunna snippa förbi familjen för att ge dom en kram för att sedan dra tillbaka till sthlm igen. nu önskar jag att jag kunde beema mig till er där borta. för det vore ändå det bästa, om jag kunde åka förbi söder och ta en fika med stina och sen åka och luncha med jens kanske. eller åka till göteborg och hälsa på min allra första vän, josefin. ja, det är mycket man vill. men som sagt, allt har sin tid. 

och nu är det tid för att sova.

god natt.



johan glans

okej, när jag ändå håller på kan jag lika gärna fortsätta. har ju ändå inget nytt att berätta mer än att näsan rinner och halsen värker.

det är här komik i världsklass!


don't look back in anger

haha... don't you just love this guy!



torn

haha... var bara tvungen att lägga in den här.. skrattade så jag grät första gången jag såg den för några år sedan. nu, inte lika roligt men dock roligt.



say

jaha. så blev man sjuk då. så klart. visste väl att det skulle komma förr eller senare. jag har ju klarat mig så länge nu så det var väl bara att vänta. men fy så tråkigt det är. jag klättrar på väggarna snart! får nog ta och spela lite spore eller något annat som gör att tiden går fortare. har sett en grymt bra film nu på förmiddagen. the bucket list. se den. den är grym.



better than this

idag är jag ynklig. känner mig skithängig och håglös. vill bara dra täcket över huvudet och vakna när jag känner mig piggare igen. men när man inte är riktigt sjuk känns det ju meningslöst att vara hemma från jobbet och bli utan en massa pengar.
ja, hade jag haft lite mer feber och varit lite sjukare hade jag så klart stannat hemma. det värsta jag vet är folk som går till jobbet fast dom är sjuka och smittar ner andra bara för att dom är för snåla för att vara hemma. jag anser att om man inte gör ett bra jobb kan man lika gärna stanna hemma. men det är ju min högst personliga åsikt så klart. får väl se hur jag mår imorgon.

har ändå haft en rätt okej dag på jobbet. vi har haft en massa att göra och då går ju dagarna mycket fortare. igår kom 22 kartoger med rip curl-grejor. idag fick vi upp allt och det blev verkligen skitbra. råkade beställa ett par jeans och en asher idag. men det var jag värd. 

på lördag ska jag få finbesök. pirre och jenny kommer hit och äter middag. det blir riktigt nice.

nu tror jag det blir lite fringe och kanske little britain usa!





repeat.


tråkig lista i brist på annan sysselsättning.

SENASTE
Biltur: när mamma skjutsade hem mig idag.
Kyss: hemlis.
Låne-bok: eh, någon bok jag lånade under gymnasiet kanske?
Film sedd: sex and the city 
Dryck förtärd: blåbärsdricka med sprite.
Mat äten: jättegod lunch-middag hos johan och annette.
Telefonsamtal: mamma.
Skiva spelad: oj, har gjort en massa blandspellistor.
Irritation: finns inte mycket som irriterar mig just nu.

JAG
Vill: ha kvar mitt jobb.
Har: underbara människor i mitt liv och en fantastisk familj.
Önskar: att alla jag tycker om ska få må bra.
Hatar: trångsynthet och rigida människor
Är rädd för: spindlar, andra kryp och att inte få behålla jobbet efter februari.
Hör: paula cole.
Undrar: om det kommer bli bra igen.
Ångrar: nästan inget. bara när jag sårat någon annan.
Älskar: mitt liv, min familj och mina vänner
Sjunger: hellre än bra
Gråter: när jag ser något på tv som berör eller när jag blir sårad eller sårar någon annan.

JA ELLER NEJ
Jag har en dagbok: nej, bara bloggen.
Jag gillar att laga mat: ja, har börjat lite smått i af.
Jag har en hemlighet jag inte delat med någon: ja.

FAVORIT
Nummer: 11
Färg: röd, brun och svart kanske. och grafitgrå.
Dag: lördag efter klockan fyra.
Månad: maj och september
Drycker: cola zero, new castle och bananöl. vatten funkar också ibland.

FÖREDRAR
Gos eller hångel: gos och hångel
Te eller kaffe: helst kaffe
Mörkt eller ljust öl: ljust
Rött eller vitt vin: vitt om jag måste.

INOM DET SENASTE DYGNET HAR JAG
Gråtit? nej, men jag var nära idag.
Hjälpt någon? nja.. inte i den bemärkelsen.
Köpt något? jo, en snus.
Gått på bio? nej.
Sagt 'jag älskar dig'? jo, till mamman.
Saknat ett ex? finns några jag saknar som vänner för att de inte bor här, så finns det dom jag inte saknar alls.
Skrivit i en dagbok? nej, bara bloggat.
Haft ett seriöst samtal? jao.
Saknat någon? ja, det finns många jag saknar.
Kramat någon? oh, en massa!

me who makes the monsters

så var det söndag igen. shit vad veckorna går fort! det är helt galet.
i måndags var jag ju och gjorde synundersökning och följde med fia och meja till frisören. tog vägen förbi mamman och pappan och fick i oss lite bullar och fortsatte vägen mot fias hus. där blev jag bjuden på pannkaksmiddag och lite snacks senare på kvällen i tisdags jobbade jag och efter det klippte jag mig. blev väl lite kort men det växer ju ut. det är en snygg frisyr i af. på onsdagseftermiddagen ringde fia och tydligen hade mina glasögon redan blivit klara. gick och hämtade ut dom och shit vad jag är nöjd! nu är det något knas med själva slipningen på dom men det ska bli fixat i nästa vecka. efter jobbet i onsdags gick jag iväg till pirre och jenny och blev bjuden på go-middag och tittade på iron man. riktigt bra film faktiskt. åkte sedan hem med s i luren och det var inte igår vi pratade direkt. i torsdags hände det inte så jättemycket mer än jobb, äta och sova. i fredags kom a hit och vi åt middag och drack några öl till idol. vi tog sista bussen in till stan och gick på bishops där jag fick min älskade bananöl. efter det gick vi vidare till kafelino där det var 'make out'. hade riktigt trevligt och det var rätt mycket folk. igår, lördag, var det lite tungt att kliva upp men det gick ändå bra. var mest trött hela dagen och jag fick promenadsällskap hem via coop. senare på kvällen kom a hit och vi kollade på sex and the city. slocknade vid tolv, efter lite californication. idag har jag klivit upp tidigare än jag borde och ätit middag hos johan och annette i örarna. mycket trevligt. och gott framför allt. åt den godaste morotskakan jag ätit i hela mitt liv. jag som inte ens tycker om morotskaka! kvällen spenderades framför teven med miami ink, hål i väggen och grey's anatomy och nu när klockan är 21.30 funderar jag en del. men mest bara glada tankar ploppar upp i mitt huvud. berättade för teresa om min vän maria som jag tappade någonstans där på vägen för några år sen. känns som att vi fått tillbaka lite av kontakten nu och det känns så otroligt bra. för maria ville jag aldrig vara utan. aldrig någonsin.

one night only


awesome!

jag har haft en grymt bra helg.

i fredags efter jobbet åkte jag direkt ut till pillan och där bjöds det på god mat och idol. fick skjuts  hem vid tio för då höll ögonen på att ramla ihop. tack, linda, för skjutsen. orkade inte ens se vem som åkte ut och fick det levererat via sms istället. 

lördagen innebar jobb som vanligt och när arbetsdagen led mot sitt slut kom emily och teresa in. emily hade köpt ost och vin och var inte direkt jättesugen på att följa med på tyskfesten med jessica och olov så vi bestämde att jag skulle komma och hänga med henne istället. sagt och gjort. jag åkte hem, duschade och satte mig på bussen och åkte in till stan. vi hade så mysigt. pratade en massa och åt god mat. och jag tyckte till och med om vinet. nu har jag ju så klart glömt bort vad det hette, men det kan ju kvitta. efter någon timme kom även roffe hem. vi blev mer och mer sugna på att hänga på på tyskfesten och så blev det. vi klädde ut oss till synthare och shit, vad snygga vi blev! vi knatade dit och möttes upp av en fantastiskt vacker pirre! festen höll på att dö ut lite när vi anlände men det kändes som att det räckte efter en timme så vi gick vidare till invit och efter det släpade jag med mig jessica och olov till cleo. promenerade hem till emily där vi väntade på roffe som köpte max. det var mycket gott kan jag säga.

idag har vi segat i soffan, ätit hotellfrukost (den bästa idéen på hela helgen) och tittat på film. jag somnade men jag tror jag behövde det.

åkte iväg till mamman och pappan för lite middag och lite mys med lillprinsen och prinsessan. lillprinsen följde med hem och spelade spore och åt lite godis. sen kom tessa upp och vi tittade på nya avsnittet av grey's. gah vad det är bra!!!

nu sitter jag här och funderar på om man ska ta och sova lite eller kolla lite film kanske. har ju ett avsnitt kvar av fringe också. får nog ta det imorgon.

och imorgon klockan 11:30 ska jag göra min synundersökning. woho! fia sa att det inte alls dröjer flera veckor. kanske en. så snart har jag mina nya glasögon. både jag och mina trasiga ögon längtar!


på riktigt








fringe

this is the new shit!



you make it real

åh vad jag längtar nu! 

på måndag ska jag göra en synundersökning och sen... ja, sen kommer jag (om några veckor) få mina nya fina glasögon. aldrig har jag längtat så mycket efter att få något som kommer göra mig så irriterad och arg när dom bara kommer vara ivägen. men det skiter jag i. för dom är så sjukt snygga. och på tisdag ska jag fixa nya frillan. kommer bli sjukt bra. 

changes. i love changes!

och imorgon är jag bjuden på middag. hej bara!



RSS 2.0