snott från kristina :)

1. Vad heter du? sabina
2. Ett ord på fyra bokstäver: sund
3. Flicknamn: sara
4. Pojknamn: sven
5. Yrke: socialsekreterare
6. Färg: svart
7. Klädesplagg: sweater
8. Mat: sushi
9. Sak i badrummet: smink
10. Plats/stad: stockholm
11. En orsak att vara sen: sen buss
12. Något man skriker: skit!
13. Film: sagan om ringen
14. Något man dricker: staropramen
15. Band: sahara hotnights
16. Djur: svin
17. Gatunamn: strandvägen
18. Bil: seat
19. Sång: syrup & honey
20. Aktivitet med mer än en deltagare:
sångstund

post levi

så var man hemma igen efter en jättetrevlig helg i finska lappmarkerna!

vi har hunnit med en massa men det blev ingen slalom för mig. kände inte att det var värt det när man ändå inte kan åka. får ta det nästa gång jag är i en sån miljö. men vi har haft det grymt skönt. promenerat lite och fotat och tittat på grymma hus. 
lite öl har det ju också blivit. träffade mycket trevliga människor. shoppade inte så mycket mer än ett par jättedyra sockar och en nixon-klocka. klockan har jag velat ha i över ett år. hade lite tur då att den var på 40% på artica i levi :)



idag skulle jag ha varit hos tandläkaren klockan nio men jag pallade inte. om en stund ska jag springa över till d och baka lite bullar tror jag. 

jag har ju en ny favorit från den fantastiska serien 'life on mars'....

 





levi

äntligen bär det av.

i det här huset ska vi bo.

jag längtar!



ikväll är en bra kväll.

och jag har redan packat färdigt!

you shook me all night long

imorse hade jag ett brev i min inkorg som gjorde mig mycket glad.

på torsdag drar vi.

shuffled

i lördags stod dom på scenen och gjorde ett sjukt bra framträdande. jag är så stolt över dig, sandra!!



morgonrockssöndag

jag har haft en riktigt bra helg måste jag säga!

i fredags blev jag bjuden på middag hos min nya busskompis. vi åt god kyckling med pasta. till efterrätt kaffe och hemmagjorda vaniljbullar. satt och surrade till efter klockan tio då mina ögon gick i kors och jag var tvungen att gå hem och sova. vaknade alldeles för tidigt (som vanligt nu för tiden) och gjorde mig klar för jobbet. tog en frukost i stan, med ovan nämnda och sen iväg till jobbet. åkte direkt till agronomvägen där det vankades fondue. (ja jag är sjukt bortskämd) och sen blev det godis och film. idag vaknade jag igen på tok för tidigt och slängde mig direkt i soffan och där låg jag hela dagen fram till klockan fem. ibland måste man få ha såna där morgonrocksdagar då ingenting spelar någon roll. har visserligen liiite dåligt samvete över att jag inte tog mig ut när det var så fint väder. men februari och mars brukar ju bjuda på rätt många såna dagar så jag borstade bort det dåliga samvetet ganska snabbt. väl hemma blev det lite röj och nu när klockan snart är nio har jag tuggat i mig några kvällsmackor och druckit smoothie! imorgon kommer bästa jennie och viggo hit och vi får se vad vi hittar på att laga för lunch!

nu ska jag inta soffan igen!

RSS 2.0