run

en helt fantastisk version av snow patrol's låt



in private

nu var det länge sen jag bloggade igen. har hänt en del och ingenting alls, men jag orkar inte gå in på något just nu. men jag kan meddela att jag mår bra i af :)


lägger in den här fantastiska låten istället.


dagens gyllenhaal

fick den här av mió för någon vecka sedan. har glömt kolla mailen men till slut åker den upp på sidan! tack!



sunday night...

så var det söndag igen.

dagarna bara försvinner och idag sov jag alleles för länge igen. avskyr dom här långa sovmorgnarna. måste kliva upp vid åtta annars är dagen helt förstörd. fast å andra sidan kanske jag behövde det, och dagen var inte helt förstörd ändå. jag har legat i soffan hos mamman och pappan och tittat på repriser av körslaget och let's dance. sen kom syster med familj och åt söndagsmiddag med oss. riktigt mysigt. känner mig inte riktigt kry. jag kan bara hoppas att jag inte åkt på den där influensan som alla andra tycks ha åkt på. min hängighet satte stopp för utgång i fredags och jag tror det var en klok idé att stanna hemma och titta på dexter med anna istället. det ska i alla fall bli väldigt skönt med ledighet imorgon! just nu sitter jag och väntar på att nyheterna ska ta slut och filmen ska börja om igen. jag tittar på en sån där lagom iq-befriande romcom som passar bra en söndagkväll!

slänger in en snygg bild på maggie!




och förresten! i mars ska jag se anna ternheim! woho!





c902

ja, det blev en c902. jag är nöjd!



lenny

jag längtar tills mina nya skor kommer. om en stund så dröjer det nog inte så länge. eller så gör det det. kommer inte riktigt ihåg. men snygga är dom i af!




annars så är vardagen åter tillbaka och jag är också tillbaka, till blackisland. kändes lite vemodigt att lämna mitt gamla hem men någon gång måste man ju flytta hemifrån ;)

jane helen

jag är sjukt stolt!



RSS 2.0