all i need

söndag. idag inte helt utan ångest för imorgon måste jag jobba. ingen ledig dag denna veckan alltså. iofs ger det pengar och pengar behöver jag. augusti kommer bli en lång månad för just nu räknar jag dagarna tills jag får åka iväg. 

sitter och kollar in www.visitoslo.com och bara längtar! ska bli så otroligt skönt. 

och jag har haft en så otroligt fin helg med fint väder och massa balkonghäng! i fredags hos tessa med lite öl och yatzy och igår hos jenny och pirre med vattenpipa och massa annat gott. gick senare iväg till invit och bishops där jag fick mig en efterlängtad banana bread beer!


         


idag vaknade jag alldeles för tidigt för mitt eget bästa, men jag tänker att det bara är bra för då somnar jag tidigt ikväll. (ja den som lever får se, eller nåt) 

och min mobil har gått sönder så bli inte arg för att jag förmodligen kommer fråga vem det är när du skickar sms.
den borde vara åter om en vecka eller två.

dagens titel kommer från en låt som jag kommit att älska. den går på repeat här hemma nu. tack för tipset!

i'm the next act
waiting in the wings
i'm an animal
trapped in your hot car
i am all the days
that you choose to ignore

you are all I need
you're all I need
i'm in the middle of your picture
lying in the leaves

i am a moth
who just wants to share your light
i'm just an insect trying
to get out of the night
i am still with you
because there are no others

you are all I need
you're all I need

....

tisdag igen. en grå-ish sådan.
jag hade hoppats på sol idag. men ja, det kan ju ändra sig. och då kommer jag svettas ihjäl.

igår hängde jag med mina älsklingar och spelade buzz och skipbo. det var länge sedan.
sen åkte jag in till stan och klippte mig lite. eller, rätt mycket faktiskt.
är riktigt nöjd. alltid lite nervöst när man går till någon ny, men det blev riktigt bra. precis som jag ville.


syns inte så jättebra men lite i af.

nu är det 15 arbetsdagar kvar tills jag får åka iväg på min semester. och jag längtar nu. känner att jag behöver komma bort lite. bara andas lite oslo-luft och åka lite tunnelbana i stockholm. det ska bli fint det. 

men nu dags att fixa lite och sen dra på jobb!

ciao!

dag 5

för övrigt så har jag hittat ett substitut till snus. nikotinfritt snus med peppar i. det gör susen!

och det går bra. väldigt bra.

the girl in the bubble

så var det söndag igen...

helgen har varit väldigt lugn och skön.

i fredags jobbade jag första dagen den här veckan och sen åkte jag hem och tog det bara väldigt väldigt lugnt.
jobbade igår på dagen och promenerade sedan ner till willys och handlade med stephan. tog bilen hem till mig och lagade massa god sallad. åkte in till stan och minigolfade.. jag kom inte sist denna gången även om det nog mest var otur från 4:ans sida. sedan for vi in till stan och kollade på film hos magnus. 'tillsammans är man mindre ensam'. en otrolig mysig film. gillade den starkt.

idag har jag varit pysslig (tro't eller ej) och stickat mig ett ipodfodral!

det är inte så jättesnyggt men det duger...



ska sticka fler i tunnare garn ikväll när jag kommer till mamman och pappan.


annars längtar jag mest till min lilla semester. ska bli sjukt skönt att komma bort och få träffa en massa människor jag inte träffat på hur länge som helst! shit vad tiden går fort. kom på för någon dag sedan att jag nu bott här i snart två år. TVÅ år. helt otroligt! 

har hittat så mycket bra musik på senaste. snokade i en kompis bilddagbok och hittade en bild på patti smith. genast var jag tvungen att fixa några skivor med henne. och jag har en favorit. en låt som någon eurodisco-tönt gjorde en cover på men som jag ändå gillade då. 'because the night'. men den är så sjukt mycket bättre i originalversion.

och så hittade jag en låt som hette något som passar mig väldigt bra just nu, var bara tvungen att ändra från boy till girl. det fick bli titeln på dagens inlägg. 

för just nu vill jag vara där..

alala

lyssnar på CSS. riktigt bra musik.

mår lite bättre idag. har lovat att jobba imorgon så det är bara att bita ihop.
igårkväll kom stephan och ida förbi med plommon och nikotinfri snus. höll på att gå sönder när jag inte fick ha något under läppen. tänkte att nu var ett bra tillfälle att sluta snusa.. men åh, vad jag saknar nikotinet!
bara att försöka klara det här nu. behöver spara pengar och hälsa.

nu längtar jag bort. 

hade gärna åkt till ske-å idag. men är man sjuk får man inte ha roligt!





honeybear

idag är jag hemma från jobbet. känner mig inte alls pigg. jag hoppas jag känner mig piggare imorgon för då har jag lovat att jobba. har en väldigt seg dag. pendlar mellan datorn och sängen hela tiden. men idag har jag bokat biljetten till oslo! 
äntligen. åh vad jag längtar nu! helt galet! fast det blev inte många dagar i sthlm, tyvärr. tisdag eftermiddag är jag där... och måndag förmiddag. men dit kan jag ju åka närsomhelst, som någon sa.. så bli inte arg på mig nu, stockholmsfolket. det är ännu längre sedan jag var i oslo.





ouff!

jag har för första gången i mitt liv spenderat natten på sjukhus. eller ja, det var ju inte riktigt sant, för jag har ju praktiskt taget bott på sjukhus två månader när jag jobbade i sthlm men då var det ju inte jag som var sjuk. men nu var det jag och det var inte det roligaste precis.

men det var bra människor som jobbade där. på avdelningen åtminstone. på akuten fick jag ligga och försöka hålla mig vaken i tre timmar på den mest osköna brits som finns (tror jag) och till slut kom en läkare in och sa att jag måste spendera natten. då höll jag på att bryta ihop. jag ville ju heeem. frågade om jag kanske fick åka hem och sova och komma tillbaka på morgonen men det gick inte för sig. så till slut kom två jättegulliga sköterskor och körde mig till avdelningen. där låg det tre andra med magbesvär och vi snackade en del jag och kvinnan som låg bredvid mig. hon var trevlig. lugnade mig och skrattade gott. hon gjorde min natt/dag!

nu är jag äntligen hemma med medicin som jag vet inte direkt hjälper men bättre än inget.

och när jag slog på mobilen idag fick jag den här:



jag är grymt rörd! :)


imorgon ska jag boka biljetterna.. iiiih vad jag längtar nu!





humming one of your songs

idag är det söndag. en rätt seg söndag om jag får säga det själv. igår var det nämligen emilys 35-årsdag och den firades med pompa och ståt ute på deras gård. de hade ställt upp ett partytält med soffor, fåtöljer och bord. som ett vardagsrum. helt underbart trevligt var det. länge sedan jag skrattade så mycket. vid ettiden blev jag lite väl trött och seg så jag tog en limo och åkte hem!

idag har jag mest bara varit hemma och tagit det väldigt lugnt. behöver såna dagar ibland också. men nu tror jag att jag ska försöka ta mig in till stan snart och träffa paulina. 

idag är det även a:s födelsedag. grattis där borta. nu är vi lika gamla och nu exakt en månad tills jag kommer, woho!
längtar så sjukt mycket till min semester! 


imorgon ska jag klippa mig. har hittat en frisyr jag tror jag gillar. men jag får se vad det blir av den saken. lite nervös är jag allt. men det blir nog bra.



keep your head

har haft en grymt bra helg.

var egentligen bjuden på två 30-årsfester men jag gick inte på någon av dom. har lite dåligt samvete. men jag hade ju faktiskt lovat att ha fest för tjejerna i fredags och då blev det så. i lördags kände jag inte för att gå på någon fest alls så jag åkte till lillebror och åt god mat i form av sur fisk. mumma!

igår pratade jag med sandra och jag har till 99% bestämt mig för att även åka till oslo en sväng när jag ändå åker ner till sthlm i aug. känns som ett klokt beslut. har inte träffat henne på säkert fyra år och så vill jag ju så klart träffa a också. 

idag åkte tessa och barnen till någon stuga i långtbortistan och det känns verkligen jättetrist. vem ska jag nu hänga med?
jaja, jag överlever nog. fast det känns ensamt redan..

fixade till min diamant som blev infekterad någon gång i våras. den blev riktigt bra.



eftersom min kära arbetskompis p hela tiden har sagt att min diamant ser ut som ett plommon var jag ju tvungen att göra ett riktigt plommon.



jag är sjukt nöjd med båda! tack R!

nu ska jag snart sova lite och bara hålla tummarna för att morgondagen blir bättre än lördagen!



d.a.n.c.e

idag har det varit en helt ok dag på jobbet. lite dåligt med folk och klirr i kassan men det har varit rätt roligt ändå.
är dock grymt less på alla semestermänniskor som liksom bara måste trycka in i en att de är lediga. men ha! de ska nog få igen i aug när jag är ledig! 

hade en rätt märklig dröm inatt och jag vaknade mitt i den och fick först lite panik och sen skrattade jag bara.
eftersom personen jag drömde om verkligen har humor så måste jag ju visa bilden jag fick :



sen kom mina hörlurar. är lite besviken men men... för det priset får man väl inte ha för höga krav liksom...




snart kommer mamman och vi ska göra lite ärenden. kanske blir det lite longboard senare. om jag orkar.

RSS 2.0