kärlek.

den här helgen har varit kärlek. från början till slut. och vädret har inte gjort det hela sämre.
i torsdags var jag hos jennie och danny en stund efter jobbet. åt god mat och myste massa med viggo och miranda.
fick skjuts hem av snälla e och i framsätet satt min fina. hade en lugn och skön kväll och på fredagen var det dags för jobb igen. var verkligen inte sugen alls men man måste ju. på kvällen myste vi med en flaska vin och spelade lite kort.  lördagen innebar jobb som vanligt och efter jobbet longboardade jag hela vägen hem till svartöstan medans h cyklade. lite stolt är jag faktiskt! jag tänker inte säga att 'nu ska jag börja longboarda varje dag' för det kommer aldrig ske. men jag fick mersmak och min nya bräda passar mig mycket bättre än den gamla, som jag för övrigt krängde iväg i fredags. efter stolt-turen tog vi en välförtjänt öl på carlssons och sen en bananöl på balkongen. bjöds över på grill hos d och p och vi hade grymt mysigt. var på väg hem vid tiotiden men jag tror inte vi var hemma förrän vid halvtretiden. jag till och med gillade vinet vi drack. inte illa för att vara jag.

idag var det mycket slappt men grymt skönt. har dock inte spenderat så mycket tid ute som man borde. men imorgon kanske det blir att åka till storforsen så då får jag lite sol på mig iaf. om jag nu inte måste packa upp över 700 artiklar på jobbet. let's hope not!

moody tuesday

idag har jag vaknat upp med den finaste som finns, pussat henne hejdå, somnat om och vaknat till den finaste rösten i telefonen, jobbat mina fyra timmar och räknat ut lönen som inte alls blir så bra som jag hade hoppats, cyklat hem, ätit middag, gråtit ögonen ur mig och blivit galen av irritation över säsongsavslutningen av grey's anatomy med älsklingsgrannen och ätit jullans goda nybakta kaka, fått höra saker om mig som jag inte alls ville höra och gråtit lite till.

varför blir det såhär? varför?




sunny monday

idag är det nästan +20 ute och här sitter jag i mina föräldrars hus. borde ta mig ut strax. blir nog en tur till stan. har lite saker att fixa. det har varit underbara dagar på senaste. visst kunde jag som vanligt vara utan en del men i det stora hela är det magiskt. förra veckan var ju kortvecka och en ledig dag där mittiallt. hon åkte ifrån mig på tisdagen och kom tillbaka på onsdagen. i torsdags åkte vi till pilutta och per där vi satt ute nästan hela dagen i det fina vädret. grymt mysigt.
i lördags ringde teresa och berättade att L ska hyra ut sin lägenhet i svartöstan i andrahand. jag fick panik. vad har jag gjort? jag har ju skickat in kontraktet för lägenheten på skurholmen redan. ringde lulebo idag och pratade med dom. självklart är det så att om man har skrivit på kontraktet är det 3 månaders uppsägningstid så det är bara att glömma lägenheten i svartöstan. känns surt, men samtidigt är det kanske inte meningen att jag ska bo där just nu. skurholmen kommer bli jättebra. det vet jag ju. men ändå. svartöstan är ju svartöstan. nåja, det är ju inget som säger att jag inte kommer kunna flytta tillbaka dit sen.

nä, om man skulle ta sig ut i solen kanske...


oj oj oj

jag kanske bara flyttar några hus bort.


tråklista

DAGENS KLÄDSEL:
crocker eco-jeans, zoo york-tee och en nikita-hood.
DAGENS FRISYR:
krull!
DAGENS HÄNDELSE:
har nog inte hänt något speciellt idag.
DAGENS LÅT:
du får mig, varje dag.
DAGENS VILL HA:
henne här hos mig.
DAGENS SJUKA:
sjuk av saknad.
DAGENS PLANER:
inga alls, skönt nog.
DAGENS DUMMASTE:
att hon inte är här.
DAGENS DROG:
snus.
DAGENS ÅTERSEENDE:
jobbet kanske.
DAGENS KÖP:
frukost, lunch och snus.
DAGENS GODIS:
snart lite kina som finaste överraskade mig med igår.
DAGENS HUMÖR:
saknig.
DAGENS AVSLUTANDE:
va?

sunny tuesday

så var det redan tisdag igen. konstigt vad dagarna springer iväg när man har det såhär bra!

i fredags kom hon ju då äntligen till mig. vi hade en lugn och skön kväll och helt plötsligt var det lördag och dags för jobb. efter jobbet blev det tacos och melodi grand prix här hos mig, men ingen var speciellt engagerad och det slutade med att vi åkte på personalfesten iallafall. vi hade riktigt trevligt på jobbet men såklart så blev det ju att gå vidare och vi hamnade såklart på allstar. träffade en massa folk jag inte sett på länge och i det stora hela var det väl en bra kväll. vissa saker kunde jag varit utan men som tur är så löste sig allt till slut. söndag och måndag har varit helt underbara och ja, det är så jag vill ha det. alltid. jag kan bara komma på ett ord och det är magiskt. allt med henne är magiskt. idag är det en tråkig dag och jag har nyss kommit hem från jobbet. det är helt tomt här och det är på något sätt som att jag väntar på att hon ska komma in genom dörren, men det gör hon ju inte. men snart. snart ses vi igen. för det vet vi.


i'm moving on...

oj vilket dygn!

igår kom jag fram till att jag ändå måste titta på den här lägenheten jag står först i kö på. så jag ringde tjejen som har den nu och vi bestämde att jag skulle åka och titta på den på kvällen. nervös var jag. skulle först få med mig mor och far men teresa min älskade granne ville se den så vi drog iväg på våra cyklar. jag fick direkt någon slags hemmakänsla där. det kändes som att jag verkligen skulle kunna trivas där. enda nackdelen med den är att den inte har någon balkong och tvättstugan ligger väääldigt långt bort. men den var så fin. idag har jag, efter en nästan sömnlös natt, funderat fram och tillbaka. men till slut ringde jag min hyresvärd och sa upp mitt nuvarande kontrakt. efter det ringde jag fia och hon fick vara med mig under alla sex stegen på lulebos hemsida. klick, klick, klick, klick, klick, klick, så var lägenheten på skuris min! galet! men det känns bra.
jag får ju spendera sommaren här iaf. på världens bästa gata. och det kommer bli en bra sommar. med min fina, vännerna och alla gårdsfester som vi ska ha. sista sommaren på blackisland. ouff. det gör ont i hjärtat när jag tänker på det. men jag valde rätt. det gjorde jag.

bara jobbigt att tappa den där tryggheten jag har här. jag har så fina vänner. min bästaste teresa som bor i samma hus och d som bor bara några hus bort. det gör ont. men det är ju inte som att jag flyttar till en annan stad. det tar bara 10 min med cykel och det går ju faktiskt bussar. men ändå...

idag har jag varit hemma från jobbet. åkte på någon slags magsjuka, därav min nästan sömnlösa natt, och har känt mig risig och hängig hela dagen. saknar min fina så det gör fysiskt ont i hela kroppen. men på fredag. då är hon hos mig igen.
jag längtar.

Ljuset från din bil
skär hål i vinterväggen
Du kör oss genom Sverige
och den stora ensamheten
Kapell och industrier
det är nersläckt det är Ny tid
Och vi bär den inom oss
samma såg samma raseri

Varje cell i min kropp
saknar dig
Varje slag i mitt bröst
är ett slag för dig

Här i sätet bakom ditt
sitter jag och håller fast ett regn
så gott jag kan
Du pratar med din nya röst
och din blick är stängd
Varje plats vi far förbi
är ett minfält jag kan sprängas på
Om jag hade hud
behövde jag dig då

Varje cell i min kropp
saknar dig
Varje slag i mitt bröst
är ett slag för dig

Förbi gatukök och älvar
genom 50 mil av snötung skog
bogserar vu drlmmen
om ett paradis på denna jord
Vi har prövat alla vägar ut
det fanns inget utanför
Bara rymden och tomhet
sången som ingen hör

Varje cell i min kropp
saknar dig
Varje slag i mitt bröst
är ett slag för dig

it's ok love...

Caught in a well
between heaven and hell
it's getting lonely out here
highways and hotels
and head liner shows
it's all just making me sad

Sorry if I ever let you down
I never meant to
stayed inside the only world I knew
'till I forgot
that nothing is as beautiful as when
I am with you
and life isn't life out there
without you here

Just when I thought
there was nobody out there
no one who quite understood me
I glanced to the side
and I found you there smiling
patiently holding my hand
saying over and over
it's ok love
easy love
I'm here

So finally I'm ready to reveal
what my heart tells me
bring out all that's good inside of me
and let it shine
knowing that I'll never be alone
while I'm with you
and life isn't life out there
without you here

Just when I thought
there was nobody out there
no one who quite understood me
I glanced to the side
and I found you there smiling
patiently holding my hand
saying over and over
it's ok love
easy love
I'm yours

moody sunday

idag är det en sån där dag.

bah!

green eyes

ibland önskar jag att jag kunde formulera mig. få ur mig vad jag känner. oftast använder jag mig av någon annan klok människa som känt exakt precis som jag och då blir det för det mesta lasse. lasse den bästa. men ibland känns det inte som att det räcker till. önskar jag kunde ta mig för att söka den där skrivarkursen jag borde ha gått för längesen.
för skriver gör jag ju ibland. när jag är ledsen oftast. men när jag är glad då? varför får jag inte ur mig något då? blir så trött och less på mig själv!

de senaste veckorna har varit underbara. jag har upplevt både fantastisk glädje och en liten del jobbiga stunder också, men man måste väl ha det också för att livet ska vara på riktigt? jag har äntligen fått jobb. jag har fått 50% på mitt drömställe och jag kan inte med ord beskriva hur lycklig jag är över det. det är som att saker och ting börjar ordna sig för mig nu. för jag har ju dessutom träffat en underbar människa. en människa som faktiskt ser mig för den jag är och det är magiskt. jag känner en otrolig trygghet även om jag emellanåt är så rädd att jag håller på att gå sönder. men hon stannar kvar. och hon låter mig vara den jag är. med mina brister och fel. jag vet, det är väldigt tidigt och hon känner inte hela mig. men jag är mig själv utan att tänka att 'om jag gör så här kanske hon tycker om mig'. jag är bara jag. och hon tycker om mig. det är fantastiskt. jag säger absolut inte att jag inte känt mig älskad förut, men det här är något alldeles extra och speciellt och jag kan bara hoppas att hon är den. för så känns det.



RSS 2.0