frozen

idag är det onsdag. idag vill jag inte gå på jobbet. jag vill ligga hemma i sängen och kolla sex & the city. jag har ingen ork till någonting och jag vill bara gråta åt eländet. när ska jag bli pigg igen? när ska jag få energi? hjärtklappning och yrsel konstant hela tiden. jag är så less! jag vill må bra. jag vill orka saker. jag är så trött på att vara trött!

en kompis frågade mig igår om det sker något omvälvande i mitt liv, något nytt och spännande... hon hade fått en känsla. blev lite rädd. men hon sa att det inte var på något dåligt sätt utan mer positivt. vi får väl hoppas på det.

nu är det äntligen ute, jag får berätta för hela världen att JAG SKA ÅKA TILL INDIEN!! den 4:e februari drar vi, jag och föräldrarna. jag längtar så otroligt mycket men samtidigt var min första tanke, då mamma berättade, hur ska jag klara mig utan finaste i 16 dagar? men det måste bara gå. indien, here we come! kommer förmodligen att bli märkligt att komma dit där alla ser ut som en själv och säkert kommer någon försöka prata med mig på något konstigt språk som 'borde' vara mitt. men det ska bli så mäktigt att få se min födelsestad, taj mahal, rosa staden.. ja, allt det där. kanske åka elefant. magiskt!

INDIEN

nu springa till bussen och göra mina fyra timmar på jobban!

ciao!


snö

idag är det onsdag. en onsdag med både tummen upp och tummen ner. tummen ner för att jag är hemma och sjuk men tummen upp för att ikväll kommer min fina hem. jag längtar så det gör ont i hela kroppen. att bara få kramas och se på henne. det blir magiskt det! har en liten surprise också... hihi.

annars då.. ja det är väl som det är med det där. väljer att inte uttala mig om saker som inte alla borde veta. ni som vet ni vet. ibland undrar jag bara hur man kan bete sig sådär och samtidigt kalla sig vuxen!

det har iaf snöat lite här nu och om jag får som jag vill och hoppas så kommer snön stanna kvar på marken nu och förhoppningsvis blir det ännu mer.

jag hoppas även att den här snuvan försvinner fort som rackarns så jag inte förlorar en massa pengar. för det har jag inte råd med.

nu ska jag gå och städa eller göra något annat nyttigt för här kan man ju inte sitta hela dagen ;)



091107

jo, men det var ju en stund sen jag bloggade igen. surprise!

det har väl inte hänt så mycket sen sist egentligen.. jo, jag har fått veta en hemlis och det är sååå svårt att inte bara kräkas ut den över hela facebook och hela världen. några vet redan men inte alla. jag vill att alla ska veta. men snart :)

för en liten stund sen såg jag den finaste i världen åka iväg med en blå bil mot kallax. hon ska åka till sthlm och roa sig i fem dagar. jag kommer att längta ihjäl mig men samtidigt är jag så glad för hennes skull. känns konstigt att tiden går så fort hela tiden. nyss var det slutet på mars och vi hade just träffats... och nu är det helt plötsligt november och det har snart gått åtta månader sen. galet är vad det är!

snart kommer jennie och barnen hit och det ska bli jättemysigt att få ha dom här hemma hos mig. till middag blir det korvstroganoff! :)


RSS 2.0