hillary goes ellen


underbara vänner!

jag har haft en grymt bra helg!

fredagen spenderade jag i mitt eget sällskap och det var otroligt skönt. tror jag behövde det. igår, lördag jobbade jag först (som vanligt) och sen åkte jag direkt till jennie, danny och viggo. blev bjuden på gott vin, mat - kycklingfajitas och massa massa skratt. även idag blev jag bjuden på middag hos fina vänner. denna gången pilutta, per, meja och albin. jag och pilutta åkte iväg och gjorde lite ärenden på förmiddagen och sen blev det tacos och daimparfait till efterrätt! vi slötittade lite tv och vid åttatiden kom papi och plockade upp mig. väl hemma tänkte jag att det var på tiden att jag började sortera lite i mina filer. usch vad jag ångrar mig nu! det är så otroligt tråkigt! men det måste göras och det är ju alltid skönt när det är gjort.

jag är så lyckligt lottad! jag har så fina vänner i mitt liv! jag älskar er!

circus

hej bara, vad veckorna springer iväg. nyss var det måndag och nu är det redan onsdag. jag hinner liksom inte med!

har sjukt sega dagar på jobbet nuförtiden men det ska väl ändra på sig till jul. och julen innebär lite extrapass och det är ju aldrig fel. visst, jag kommer bli sjukt trött, men det är ju smällar man får ta. jag måste sluta gå och lägga mig klockan tio och sova till åtta. det är helt galet vad mycket sömn jag kräver. hur ställer man om sånt egentligen!?

lyssnar på marthas förra skiva. fortfarande så otroligt bra.

sen så slutar jag aldrig förvånas över människors val. men det är ju som tur är inte mina egna.

en länk från mió har gett mig massa fler besökare, så tack för det :)

britneys nya är för övrigt skitbra!

leaving on a mayday

idag sysselsätter jag mig med något så tråkigt som att tömma den gamla datorn. eftersom den är trött och seg tar det ca tre timmar att föra över (iofs rätt många) filer till denna datorn. om några timmar kommer k hit och vi ska äta middag tillsammans och titta på fotbollsgalan.
i fredags gick jag, jenny och teresa på bio. vi såg 'låt den rätte komma in' sjukt bra film.



efter det gick vi vidare till bishops och var inte hemma förrän vid halvtre. var rätt trött i lördags men det gick bra att jobba ändå. lördagskvällen innehöll en massa mys med lillprinsen och prinsessan och mor och far. vi åt gott och tittade på stjärnor på is.

jag känner mig trött. seg och konstig mest hela tiden. vet inte varför. kanske håller jag på att bli sjuk igen. hoppas inte det.


to late to apologize

så var det söndag igen.

har haft en rätt så okej helg ändå.

i fredags var det make out och jag var lite i valet och kvalet om jag skulle gå. men så blev det bestämt att jag och emma skulle gå och då blev allting mycket bättre. det är bara märkligt hur den här världen fungerar. hur människor beter sig som snorungar och jag vet inte om jag ska skratta eller gråta åt eländet. jag tror jag väljer att skratta. för vänner som beter sig sådär är inga vänner. igår, lördag, var vi hos magnus och firade honom. det var trevligt men mitt humör var inte direkt på topp så jag fick skjuts hem av stina och jacob vid elvatiden. skönt att komma hem i någorlunda bra tid. idag har vi firat papi och det var riktigt mysigt att vara samlade igen. synd bara att inte bror och hans familj var med oss.

funderar på vad man ska hitta på resten av kvällen. tror det blir någon mysig film kanske och lite popcorn.


i'm not ready to make nice

nu var det ett tag sedan jag uppdaterade igen. 
som vanligt så har jag väl inte så mycket att skriva om och dessutom har jag inte haft någon speciell lust att skriva.

har i af haft en riktigt bra helg. i fredags var jag på vippen att dra in till stan och gå på bishops en sväng men det blev att stanna hemma framför teven istället. mycket bra val! igår, lördag, jobbade jag som vanligt men eftersom det var röd dag hade vi bara öppet 12-16. grymt skönt med sovmorgon. promenerade dessutom till jobbet eftersom det inte går så bra med bussar från svartöstan. efter jobbet hämtade mamma upp mig och vi åkte och handlade. sen kom pirre och jenny hit och vi hade riktigt trevligt. åt middag och sen spelade vi retro och vid halvtolv-tolv kom även chefen och hans kompis. idag har jag haft finbesök av anna och edvin. det är verkligen så tråkigt att det är så sällan vi ses. och det är helt galet att vi lärde känna varandra då jag var fyra år eller något sånt. och att vi, trots avståndet, har hållit kontakten och när vi pratar eller ses är det som att vi inte varit ifrån varandra mer än någon dag. 

innan dom kom hit såg jag en dokumentär på svt om dixie chicks. är väl inte direkt något fan av country mer än att jag gillar dolly. men det här programmet fångade mig verkligen. sångerskan, natalie maines, sa under en konsert i london att hon skäms över att george bush är från texas. det blev stor uppståndelse i usa. radiostationer slutade spela deras musik, fans stampade på och brände deras skivor och de låg inte längre högt uppe på topplistorna. men de fick sin revansch. 2007 vann dom en grammy för bästa album och under en konsert det året, även den i london, upprepade natalie maines orden hon sa förra gången. det var en grym dokumentär och det är nästan så att jag funderar på att köpa deras skiva, bara för att stötta dom!

se gärna hela klippet. 



RSS 2.0