aaattjo!

jag är så otroligt less på att vara sjuk hela tiden. aldrig får man vara frisk och glad. är det inte migrän så är det flunsan. suck. var på födelsedagsmiddag igår och kände att det inte riktigt stod rätt till med mig. tänkte att jag bara får sova bort det, men när klockan ringde vid sju tog jag mig inte ens upp ur sängen. bara ringa och säga 'hej, jag är risig idag'. otroligt tråkigt med tanke på att det ju är mina sista två dagar på jc. jag får väl gå dit och hälsa på istället, någon annan dag.

ser i af fram emot lördag väldigt mycket. jag kan bara hoppas att jag är frisk och kry tills dess.

fick lite panik i eftermiddags då jag såg att hostmedicinen nästan var slut. ringde sötmoster som fixade så att hennes karl kom hit med dunderhostmedicinen. nu får jag sova inatt. tack för det!

tror det är dags att sova lite nu snart så jag blir frisk någon gång.


pirr i magen

ja, nu pirrar det faktiskt riktigt mycket i magen. jag är sjukt nervös inför lördag, men jag tror det kommer gå bra. har ju tre veckors erfarenhet nu. haha. helt galet idag när jag var uppe på facket och snackade. jag är då verkligen inte missnöjd med lönen! ska bli så skönt att äntligen klara sig på lönen och inte leva på ingenting.

äntligen min tur.

nu lite betapet och sen sova. har ju ändå fyra dagar kvar på jc och då kan man ju i af  försöka vara lite representabel :) frågan är väl bara hur jag ska få råd med mina älsklingsjeans innan jag slutar... hm...

jag har tråkigt

Namn: chukka
Vad drack du senast: nån jordgubb/limedricka gjord med sodastream.
Vad gjorde du igår kväll: kollade på film hos jennie och danny.
Hur många hamstrar har du haft: ingen.
Kan du gå ner i spagat: hahaha, typ inte.
Vad ska du göra i kväll: klockan är sent och jag ska strax sova.
Vad ska du göra i morgon: jobba och sen åka tillbaka till mina föräldrar.
Senaste inköp: en tröja på jc.
Senaste film: illusionisten, igår.
Vad har du i ditt fönster: blommor och lampor och grejor.
Tycker du om att cykla: absolut. speciellt på min fina paul frank-cykel.
Vem sov du över hos senast: mamman och pappan.
Vem sov över hos dig senast: hmmm.. kanske moa för hundra år sen.
Vem pussade du på senast: sötmeja.
Vad ska du göra nu: sitta här en stund och sen sooova.
Vad ska du göra sen: sova, sa jag inte det?
Vem träffade du sist: fia, per, albin, meja och pers mamma.
Vem skulle du vilja träffa nu: hmm.. mamma och pappa kanske?
Sjunger du i duschen: näe.
Vem ringde dig senast: lisa.
Vem ringde du senast: lisa.
Hur länge sov du inatt: tio timmar kanske.
Vad gjorde du för tre timmar sen: umgicks med fia och dom.
Vad skulle du vilja göra nu: resa bort.
Vän du kan prata om allt med: finns några få.
Person du kan lita på till 100%: några få där också.
Har du badat i år?: nej.
Tidsfördriv?: blogga, surfa, kolla tv.
Vad heter du just nu på msn: chukka.
Hur många syskon: två.
Kär i någon just nu?: nej, skulle jag väl inte vilja påstå direkt.
Känner du någon som heter likadant som dig?: jo.
Morgontrött?: fruktansvärt.
När är du född?: augusti 1978.
Var bor du?: blackisland.
Nuvarande hårfärg?: svart och brunt.
Riktiga hårfärg?: svart.
Ögonfärg?: bruna.
Vad läser du för bok nu?: peter robinson men jag kommer inte ihåg vad den heter.
Humör just nu?: trött och less.
Vad har du för parfym idag?: ingen idag, men annars dkny be delicious green apple.
Vill du ha barn?: ja, gärna.
Hur stort är ditt rum?: ca 63 kvm.
Har du tv/dator i ditt rum?: ja, två.
Piercingar?: inte nu längre.
Tatuering?: jorå, fyra stycken.
Hur många converse allstarskor äger du?: tre eller fyra.
Brukar du vara osminkad i skolan?: eftersom jag inte går i skolan kan jag säga att jag aldrig går osminkad till jobbet.
Skostorlek: oftast 38.

hjärnsläpp

oj vad det var svårt att hitta på en rubrik idag då.

har haft en bra helg. fredagen spenderades först på jobban och sen på after work på magma och ja, det var väl inte direkt meningen, men kvällen slutade på cléo. jag som sagt att jag inte kommer sätta min fot där (annat än under hot typ),  men det var faktiskt trevligt. hade nog rätt sällskap skulle jag tro :)

igår åkte jag hem till mamman och pappan och här tänkte jag stanna några dagar. igårkväll hängde jag med jennie, danny och viggo.. kollade film och vräkte chips. idag hade jag tänkt att jag skulle kolla reprisen av let's dance och sen kanske passa på att umgås med mamman och pappan.

kanske även ska berätta att jag fått det. ja, jobbet alltså. börjar mest troligt i månadsskiftet (om nu alla papper är inskickade och klara tills dess) och det ska bli så sjukt roligt. självklart kommer jag sakna tjejerna på jc men vi jobbar ju fortfarande i samma stad och det här innebär ju dessutom att vi i framtiden kan luncha ihop, det kan vi ju knappt nu.

nä, dags för lite tv nu och kanske något gott.


so lucky!

vilken dag!

sprang ner till lagret för att fixa lite grejor och smet samtidigt in till personalrummet för att kolla mobilen. jag hade ett missat samtal, men jag kände inte igen numret. tog hissen upp och letade reda på numret som innehas av luleås bästa skobutik. ringde upp men först var det ingen som svarade och när jag ringde för sjuttonde gången var det upptaget. suck. fick till slut tag på h som berättade att hon kanske vill ha mig på halvtid och att killarna på våningen ovanför, den andra halvan. chockad! hur ofta händer det  liksom, att någon bara ringer och erbjuder en jobb?! oh my god! imorgon ska jag i af träffa i där och det ska bli spännande! jag hoppas mina vänner håller tummarna. 

nu väntar film, charlie wilson's war och sen sova.

pratade med en god vän igår och insåg en hel del saker.

 i'm free.





sunny sunday

nu var det en stund sedan jag bloggade igen. mina datorer här hemma är inte direkt sammarbetsvilliga och då blir jag less och så blir det ingenting av det hela istället. men jag har dessutom varit borta i helgen. åkte iväg till skellefteå efter jobbet i fredags. fick lifta ner med jannice och jag som älskar roadtrips, njöt hela vägen. väl framme vankades det god middag och senare även gofika och mammas underbara tårta. ja, brors fru fyllde 40 igår så det var liksom anledningen till att jag åkte ner. igår myste vi på mest hela dagen och på kvällen kom även syster med familj och vi tittade på melodifestivalen tillsammans. länge sedan vi umgicks sådär allihopa. det var nice. kom hem sent i gårkväll och idag har jag promenerat i ca en och en halv timme med fia. det blev mycket prat och solen värmde förvånansvärt mycket. så nu ska jag försöka promenera lite varje dag sådär efter jobbet, efter middagen. behöver verkligen komma igång nu!

jag vet inte om jag ska skratta eller gråta åt det som hände i fredags. 

men.. nu vet jag åtminstone hur jag ska förhålla mig.

stupid.

det är så enkelt för en del. att bara strunta i att svara. ens bry sig om vad någon annan känner. 

en spark i magen och sen hej då. 


slungande ribban,

grina snubblande, eller varför inte signalen rubbad?
ja, detta och mycket mer hittade jag på en jätterolig anagramsida, tipsad av självaste martina haag. jag är fast. kommer sitta här hela kvällen, som hon varnade oss läsare för. shit! oh well. börjar inte förrän klockan ett imorgon så jag får det.

idag har jag jobbat med mina små söta igen. alltid lika roligt att vara där även om jag är grymt trött och slut i skallen när jag kommer därifrån. sen saknar jag mina peoples på jc också så klart. har ju inte varit där på en vecka snart eftersom jag blev sjuk. hemska tider!

i lördags var det ju titanic på tv. missade mer än halva filmen så jag såg bara slutet och därför var jag tvungen att köpa den idag när jag ramlade över den på ica. den är sååå fin. i love it. fortfarande. tror jag såg den tre gånger på bio med olika killar som ville hålla mig i handen haha. märkligt hur livet kan förändras.
men det jag ville säga var att jag tror att jag någonstans ändå (trots att det ju är rätt mycket fiction, åtminstone för mig), önskar att det vore lite så ibland. att man blev tagen med storm av någon människa som verkligen älskar en.
ja, jag vet, jag blev lite sentimental nu. men låt mig då få vara det en stund. det kanske är bra för mig, vem vet!? haha.

annars myser jag på här hemma hos mamman och pappan och det serveras mat och jag och mamma har tittat på outsiders och idol. måste spendera mer tid med mina föräldrar känner jag. andra kanske känner att jag är här på tok för mycket. men, who cares?

sweetest sunday!

underbara söndag, kan man säga!

åkte in till stan vid ett och traskade till norrbottens museum där det vankades vernissage. självaste elisabeth ohlson wallin var där och invigde sin utställning. otroligt vad intressant det var att få höra hennes tankar om alla bilderna. och det var så otroligt mycket folk. knappt så man fick plats. ska gå dit igen i veckan och titta när det är lite mindre folk och man verkligen kan studera alla bilderna. nu fick man nästan bara en snabb glimt innan man var tvungen att flytta på sig. och varmt var det!

efter det blev det fika på åhléns med hanna, mats och kathrin. och efter det drog vi hem till kathrins kompis, h, och där blev det middag och smulpaj. nice!

hade ju tänkt få sova hemma inatt och få lite andra kläder på mig imorgon, men eftersom jag åkte på jobb i g-stad så blir det att sova här hos mamma och pappa två nätter till. ifos väldigt skönt.

kanske en film på tv innan jag somnar!





camden on fire

det här är ju helt galet!

image132




http://www.aftonbladet.se/nyheter/article1803878.ab






fina fina camden. inte nu för att jag kommer att besöka london inom någon snar framtid. men ändå. camden är ju liksom något som bara måste få vara kvar. kände någon slags sorg i hjärtat nu. vi som pratade om camden igår. om hur roligt vi hade där. usch. inte roligt att få det här slängt i ansiktet när man just vaknat.

snart bär det av mot stan och frunch med h och eventuellt k.

saturday night naive

har haft en grymt skön dag!

vaknade alldeles för sent men fick mig ändå iväg in till stan för att senare ta mig ut till gammelstad.
där hängde jag med jennie, viggo och danny och mamma karin också. blev bjuden på grymt god middag och massa skratt. det är så skönt att hänga med dem. trivs verkligen där. och lite smått börjar det gå in i min hjärna, att de faktiskt bor här nu. blev lite verkligare då de fått sin egen lägenhet.

såg den där otroligt dåliga schlagern och sen åkte jag hem till mina föräldrar för att fortsätta kvällen med grabben i graven bredvid. den är så söt. kommer ihåg att jag såg den när jag bodde i sthlm. den betydde så mycket för mig då eftersom den är inspelad här. hade nog en massa massa hemlängtan. och söt är den ju.

nu tror jag det är dags för lite sömn här. imorgon väntar vernissage på norrbottens museum och det ska verkligen bli intressant!

into the wild

har just tittat färdigt på 'into the wild'. en grymt bra film. verkligen. känner mig helt tom, men på samma gång totalt uppfylld av något. jag vet inte vad men den sa verkligen något. se den!


      

och igår såg jag 'sweeney todd'. oh, johnny!

   



idag är jag fortfarande sjuk och hänger hos mamman och pappan. grattis älskade mamma!

sick-o

så blev man sjuk igen. suck!

när jag för första gången på länge faktiskt längtar till jobbet så ska man naturligtvis gå och bli krasslig.
hjärtat slår och febern går upp och ner. känner mig håglös och orkeslös. men jag vill inte vara hemma!

tog mig i af upp i morse och åkte in till jobbet för att verkligen känna efter hur jag mådde. vid tolvsnåret gick det helt enkelt inte längre. det snurrade i skallen och jag orkade knappt le åt kunderna som skulle expedieras.

nu har jag i af världens bästaste mamma här och det känns skönt. funderar på om jag ska åka med henne hem till dem eller stanna här och titta på perfect stranger, la ink x2, L word x2, sweeney todd och factory girl. jag tror jag väljer det senare alternativet.

imorgon fyller mamman år så då blir det fira av!

(ps. jag tror att jag faktiskt hade stannat och sagt hej på riktigt om du inte sett så upptagen ut! ds.)

t.g.i.f.

ja, verkligen thank god it's friday! den här veckan har varit låååång! väldigt rolig förstås men lång! jag trivs som fisken i vattnet på mitt nya 'jobb'. min 'chef' är duktig på att påpeka att jag 'är deras nya praktikant'. känns sådär kul! men men. det är ju å andra sidan sanning. jag känner mig verkligen som en i gänget och det mina vänner, är något som jag uppskattar väldigt mycket.

idag kom det in världens snyggaste levi's jeans. det var verkligen chukka-jeans. provade dem precis innan stängning och hade de inte kostat 1200 (fast det blir bara 840 eftersom jag har personalrabatt) så hade jag köpt dem på studs och burit dem imorgon på make out! men det blev bara två nya tishor idag. nöjd är jag. ska bara kolla imorgon om de passar till mina nya jeans som jag köpte förra veckan. kan erkänna att klädkontot blir väldigt hårt drabbat av att spendera dagarna i en klädaffär!

idag är det ju som bekant fredag och den spenderar jag med mor, far, lillprinsen och prinsessan. let's dance och nyrullade chokladbollar. mums!

imorgon blir det stan och sen hem och städa för eventuell minifest hemma hos mig.

tjing på er alla!

RSS 2.0