butterflies and hurricanes



såg vårens första fjäril idag, ja för mig alltså. kanske finns någon annan som sett flera stycken. men jag blev så fascinerad. brukar väl inte komma fram så här tidigt? det är ju trots allt bara mars.

det dimper ner bilder från thailand i min mobil och jag saknar dem så otroligt mycket. men det känns skönt att höra att de har det bra. imorgon skulle det visst bli utflykt och snorkling. kanske en och annan delfin. önskar jag var där.

fast å andra sidan har jag det rätt bra här också. pratade med e som jag inte pratat med på flera år och det var väldigt trevligt. hade förträngt så mycket av vad som hände. men det kändes okej ändå när jag fick veta vad som egentligen hänt. kändes på något sätt som hon var samma e som alltid. och det kändes bra.

snart kommer mamman och vi ska åka och handla.

huvudvärk idag. börjar nästan se ett mönster. så fort mamman ska hit så får jag huvudvärk. märkligt.

we had joy we had fun we had seasons in the sun

oj, vilken härlig dag!

sov alldeles för länge och vaknade sedan av att frans ringde och ville luncha på carlssons. det var inte igår vi hängde precis. men roligt var det. sen bar det av mot stan där jag postade lite ordrar. gick ju fint det där.

sen ner till teresa där det bjöds på kaffe och en hel del sol



så här snygga var vi!

efter det gick vi ut på promenad runt svartöstan och hämtade måns på dagis.

nu blir det L word och middag.

underbara dagar som denna vill jag ha fler av!

måste bara länka till något sjukt...

http://www.start.no/filter/filter.php?fid=1765

L O S T

så var det onsdag igen och lost. har nog sällan skrattat så mycket åt ett lost-avsnitt som jag gjorde idag.

vet inte vad det är med mig these days. funderar så mycket. tänker och saknar och jag vet inte allt. är det våren? är det insikten? kanske en mix av båda. 

funderar så mycket på sthlmsmänniskorna och jag saknar verkligen våra frukostar, våra överfulla askfat, våra timslånga samtal om allt och inget. om saker som betydde allt för oss, då och saker vi bara kunde dela med varandra, för vi var de enda som förstod och jag håller med dig vännen, det var som en winnerbäcklåt. du och jag. åh, vad jag saknar dig victoria.

och jag tänker på vännen jag sårade. så mycket. utan att mena det. utan att tro att det skulle betyda något. utan att tro att det någonsin skulle förstöra vår vänskap. jag trodde den var starkare än så. det var ingen grej för mig och trodde därför inte att det skulle såra dig. jag är så ledsen. jag saknar dig så maria. förlåt.

märkligt hur människor kommer och går i ens liv. vissa som stannar kvar, alltid, och vissa som man bara får låna en tid och sedan går de igen. men de har gjort skillnad, de har förändrat, de har gjort avtryck. allihopa.

och jag tänker på alla dåliga saker som hände där. men det var då. nu är nu och jag mår bättre än jag gjort på nånsin.

på fredag åker lisa och tomas och barnen till thailand. shit, jag kommer sakna dem så mycket. veckan efter åker ju mamman och pappan och syster med familj dit också och lämnar mig alldeles ensam kvar. snyft. men jag ska nog överleva. 

jessica och olov har fått sin lilla bebis nu. så roligt! GRATTIS!



working hard all day long

oj oj vad det jobbas och slits och stås i. men det är ju sååå roligt! det är så här det ska vara. upp tidigt (i af i mina mått mätt) och sen iväg och jobba så svetten lackar. 

hade en riktigt trevlig helg. fredagsmys i mitt andra hem med let's dance och hjälp. och i lördags förärade min syster och hennes familj mig med ett besök. systersvärmor var uppe på norrlandsbesök så hon följde också med. på kvällen spelade vi buzz och hängde lite på invit. lite folk men trevligt ändå. 
igår blev det massa fixande inför dennis kalas. taco-kalas. väldigt trevligt och gott!

och just det.. nu är klänningen beställd. hoho. det kommer bli så bra. lite nervös över min roll som brudtärna, men det ska nog gå bra. hihi. 

nu har jag kollat på kanske ett av de bästa Lwordavsnitten, ever, så nu ska jag sova gott och drömma om jodi.

natti natti!

jag ska måla hela världen lilla mamma

oj oj oj vad roligt det är att måla. känns verkligen i kroppen att man har arbetat. dumt om jag är känslig för färgen om jag nu ska bli målare när jag blir stor haha. har haft skitkonstig huvudvärk hela eftermiddagen. trodde jag skulle kräkas när jag kom hem. men det är väl bara att vänja sig.

efter det så sprang jag över till mitt andra hem där det vankades middag. mummamiddag. as always.

sen har lisa klippt och fixat halva släkten. snygga blev de, så klart :)

nu kanske lite kvällssnacks och sen hem och sova. imorgon vankas mammashopping. på hennes initiativ.

bubbel

så har man bubblat igen. shit, vad det är skönt. måste nog skaffa mig en bubbelpool någon gång. det är verkligen en lyx som alla borde få ha i sitt hem.

efter det blev det middag och L word-race hemma hos mig. shit, vad länge sen det var jag kollade första säsongen, fast man kommer ihåg alla avsnitt ändå. förmodligen har den där serien gjort intryck. haha.

nu är jag i mitt andra hem och snart är det äntligen LOST!

en vecka går ändå rätt fort.

cheek to cheek

ja, nu var det ju ett tag sedan jag uppdaterade.

var ska jag börja?

kan ju i af konstatera att det är vår i luften. underbart. även om jag känner att jag inte hunnit med allt jag skulle. ville ju åka skoter, dricka varm choklad och åka mer pulka i backarna. men det kanske finns tid och snö till det än. vem vet.

förra helgen var en riktig myshelg. torsdagen hos mamman och pappan med bror och hans familj. sen iväg till ikea på fredagen och till siknäs och där sovs det en massa. så skönt. liksom en fristad där ute. nice.

sen har det jobbats och fixats och det är sååå roligt. tror jag ska skola om mig. ja, måste bara snacka med någon som jag kan gå lärling hos. får väl se hur det blir. men det vore roligt.

idag har jag och lisa hängt i piteå. länge sen jag var där. ja, inte sedan pdol tror jag faktiskt. så kul att se lisa in action. hon är så himla duktig! wow!

imorgon blir det bad i boden. ska bli skönt att bubbla bort det onda i ryggen. kanske en tur i rutschbanan?

men nu är det nog dags att slita sig från datorn.

RSS 2.0