everybody hurts

nu var det ett tag sedan jag skrev något, igen.

i fredags gick vi (jag, pirre, inko och kattis) på after work. acke och hans kompis var också där och hängde med oss.
efter det gick vi vidare till bishops där teresa och hennes två arbetskompisar (från bishops) satt och drack lite öl. jag hade, på riktigt, tänkt åka hem med sista bussen som går vid tio, men gissa om jag gjorde det? nej! så klart inte. vilken looser man är alltså. nåväl, kul var det och när klockan blev tolv typ, gick vi på invit och sen vidare till CLÉO! men det var rätt mycket folk så det gjorde ju saken lite bättre. sen tog jag och teresa en taxi hem så jag var väl hemma vid kvart över två kanske. det var mycket mycket segt att kliva upp och jobba i lördags, men det gick rätt bra ändå. det var rätt mycket kunder och då går ju tiden fortare. fick sms vid tvåtiden och det kunde inte ha kommit lägligare. fia och per bjöd på middag. halleluja! och inte vilken middag som helst, FONDUE! i love it! efter middagen låg vi och slappade i soffan och sen spelade vi retro. det där spelet jag fick när jag fyllde år. det är riktigt kul. men ja, som vanligt agerade jag statist och fick typ inga pluttar! jaja, jag bjuder på det. åkte sedan hem till mamman och pappan för en god natts sömn i tempursängen! eftersom jag redan var bortbjuden i lördags fick jag tacka nej till erbjudandet om svartöstahäng med a. men det gick ju lika bra att ta det på söndagen. vi tog en promenad i höstsolen/blåsten och sen gick vi hem till a och hon bakade scones och vi tittade på film. mycket trevligt. igår måndag var jag ju ledig. spenderade dagen med att titta på californication (de sista avsnitten jag hade kvar) och sen åkte jag in till stan för fika med stina. råkade få med mig två filmer, en parfym och lite annat krafs. i looove presentkort!

här är min nya kärlek....

http://www.tv4.se/1.283438?videoId=1.648571

GO LOULOU!





spored!

jag är hooked! 

har råkat ramla över ett jätteroligt spel! SPORE!





såhär kan en figur se ut...

min ser ut såhär:



blödig på morgonkvisten...

det är såna här saker som får mig att gråta lite, såhär på morgonkvisten.






today is such a good day

måndag och jag är ledig igen. äntligen. kändes verkligen att jag jobbade nästan sex fulla dagar förra veckan. var ju på trettioårskalas hos pilutta i lördags och när jag kom hem till mina föräldar vid tiotiden slocknade jag nästan direkt. 
idag är en bra dag. visst, jag är fortfarande irriterad, och visst är det en sjuk värld man lever i, men jag orkar liksom inte lägga mer energi på det. 

ska leta fram min fina sockerkaksform, som jag fick av jacke en gång för länge sedan, och baka en sockerkaka. eller så tar jag mig en promenad och fotar lite till. klockan är ändå bara snart ett så jag har många timmar kvar av dagen trots att jag sov lite för länge.

morgonen spenderade jag i sängen med mia och klara!





autumn sunday!

vilken dag!

har myst med prinsarna och prinsessan och ätit go-middag hos mamman och pappan. sen hem och ut på promenad och fotade lite. grymt fint väder idag. såna här dagar älskar jag verkligen hösten mer än vanligt. så vackra färger och det gör mig lycklig!

sen finns det andra saker som gör mig mindre lycklig. människor som inte har ryggrad. människor som inte kan vara raka och ärliga på en gång utan måste gå en massa omvägar för att komma fram till det dom egentligen ville säga. skiter väl fullständigt i vem som blir förtjust i vem men det är sättet det sker på som stör mig. bah! blir så fruktansvärt trött. och att sen bara gå, mitt i allt. det är sånt som gör mig ännu mer irriterad! så, nu har jag fått ur mig allt jag känner. och du får bli hur sur du vill över mitt inlägg.. jag har slutat tassa på tå och låta folk bete sig hur som helst mot mig!



klick!

klickade just på knappen 'slutför köp' på cdon.com. jag har beställt 'mia och klara' säsong ett. oj, så jag längtar nu. vill att den ska ramla ner i min brevlåda ikväll. hade mer än gärna suttit och tokfrossat i dessa fantastiska karaktärer. men men.. den som väntar på något gott... råkade även klicka med en dubbel-dvd med 'juno' och 'little miss sunshine'... kan bli en bra höst det här. 

och vänta får jag göra på mina nya kläder... dels från matix och från zoo york. 

och medan jag väntar finns det ju alltid 'idol' och 'vem kan slå filip och fredrik. mina kvällar är räddade! men hur blev det nu med det där promenerandet!? äh, det får man ta sen.....

nu middag. 



this is the life

måndag förmiddag. dags att göra sig klar för att åka till jobbet. på min lediga dag. känns halvkul. men vad gör man inte för pengarna. jag behöver varenda extrakrona jag kan få. 

har i af hunnit med en lugn morgon här hemma. men sov nog lite för länge. blir nog bra när jag väl kommer dit.

en lite nyare favorit....



favorit i repris...


hemskheter och braheter som får min värld att ruckas en aning

idag när jag som vanligt satt och snurrade framför datorn på facebook  så ploppade sara upp. hon frågade om jag hade läst vad som hänt med carro. carro, vilken carro? jo en gammal bekant från när vi hängde som mest med alla dessa underbara pitebor. hon har försvunnit. det är så hemskt. jag har nog inte sett henne sedan vi var runt 15 men jag minns henne, väldigt väl. det är så märkligt det här. http://www.expressen.se/Nyheter/1.1299735/polisen-efterlyser-tips-om-carolin-stenvall

men sen har jag haft en riktigt trevlig kväll. fick besök av en ny bekantskap och det var riktigt trevligt. alltid nervöst sådär när man träffar någon man inte träffat ensam förut. men vi hade riktigt trevligt och jag tror att min smulpaj blev godkänd!

ja nu kommer han med mustaschen..

jag har en ny favoritlåt. han med mustaschen. den är grym. jag skrattar varje gång jag  lyssnar på den. 

annars har jag haft en bra helg. hängde med grabbarna i fredags och igår åkte vi ut till bensbyn och spelade spel och snackade lite skit. en grymt bra lördagssysselsättning. idag har jag kollat på sex and the city the movie. helt ok söndagsunderhållning. behövde inte tänka så mycket och fick gråta lite där på slutet också. har dock aldrig riktigt gillat serien men filmen ja, den får tre CCC.

nu ska jag spela lite gratispoker och sen städa!

ciao!

smulpaj med jordgubbar och blåbär?

här har det bakats. och mer bak ska det bli. ikväll blir det smulpaj med jordgubbar och blåbär. gjorde en i måndags och den blev godkänd av teresa, så jag kör på ett säkert kort. i veckan har jag även bakat kolakakor och kolakakor med kakao. dom fick också godkänt. snart kommer stephan hit och vi ska spela guitar hero och baka. det blir nice. skön fredagssysselsättning.

annars har det väl inte hänt så mycket. jobbar mest och kommer hem helt färdig och lagar middag och slänger mig i soffan.
tycker att livet känns rätt tråkigt men på något konstigt sätt är jag ändå tillfreds med det.

har fått tillbaka läslusten efter ett och ett halvt års olust och jag har börjat läsa jenna jamesons självbiografi. snacka om sjuk människa. men det är ändå rätt intressant. imorgon ska jag försöka komma ihåg att ta med mig traci lords självbiografi till andrea. 

ska spela lite poker nu och sen blir det röja och fixa baket!

adios.

en till gammal goding


en gammal goding!


min favorit


run to the hills

jag är sjukt dålig på att uppdatera min blogg.
vissa dagar skriver jag flera gånger och sen blir det inte mycket mer än så...

har jobbat tisdag och onsdag och på jobbet är det sjukt mycket att göra. då det kommer in nya kläder vill säga. i måndags kom nikita och jag är nästan GLAD över att jag slapp ta hand om det, för det var inte lite grejor. igår kom lite lost och és och säkert något mer jag har glömt nu. idag kom helt galet mycket fox! så det är ganska mycket att göra men det är bara roligt. alla kidsen är ju i skolan på förmiddagarna, (de som inte skolkar vill säga) så man ska inte klaga när det kommer grejor. (fast det gör jag lite ändå)

nu blir det sova och sen förhoppningsvis vakna pigg och inte med halsont som i morse!



grey

hade glömt den här låten. men när jag hörde den igen, efter sju år, var det som att jag kunde vartenda ord och varenda fras.

mitt mantra... grey av ani difranco




The sky is grey, the sand is grey, and the ocean is grey. 
I feel right at home in this stunning monochrome, alone in my way. 
I smoke and I drink and every time I blink I have a tiny dream. 
But as bad as I am I'm proud of the fact that I'm worse than I seem. 
What kind of paradise am I looking for? 
I've got everything I want and still I want more. 
Maybe some tiny shiny thing will wash up on the shore. 
You walk through my walls like a ghost on TV
You penetrate me and my little pink heart is on its little brown raft floating out to sea. 
And what can I say but I'm wired this way and you're wired to me
And what can I do but wallow in you unintentionally? 
What kind of paradise am I looking for?
I've got everything I want and still I want more. 
Maybe some tiny shiny key will wash up on the shore. 
Regretfully, I guess I've got three simple things to say. 
Why me? Why this now? Why this way? 
Overtone's ringing, undertow's pulling away under a sky that is grey on sand 
That is grey by an ocean that's grey. 
What kind of paradise am I looking for? 
I've got everything I want and still I want more. 
Maybe some tiny shiny key will wash up on the shore.

...

måndag igen och jag är som (oftast) vanligt ledig. funderar på om man ska ta sig en promenad. såg ut att vara rätt fint väder idag. som igår då vi longboardade. kanske får med mig teresa och dexter på en promenad. känner mig glad idag. det är 1:a september och det är nog min favoritmånad av alla. alla färger och när det börjar bita lite i kinderna när man är ute och man får ta på sig varmare kläder och slippa shorts och linnen och sånt där. i love it!

kanske tar jag med mig kameran också....




RSS 2.0